Yeni Nesil Oppo Watch 4 Pro Şimdi Satışta!

Uzun bir bekleyişin ardından, teknoloji dünyasının gözde markalarından Oppo'nun merakla beklenen yeni akıllı telefon modeli olan Oppo Watch 4 Pro, nihayet resmi olarak tanıtıldı. Önceki dönemlerde sızdırılan bilgiler ile heyecanla beklenen Oppo Watch 4 Pro modeli artık tüm detaylarıyla karşımızda.

Yayınlanma:
Yeni Nesil Oppo Watch 4 Pro Şimdi Satışta!

Son dönemde büyük bir heyecanla beklenen Oppo, Find N3 Flip adını taşıyan katlanabilir telefonunu resmi olarak duyurdu. Ancak Oppo'nun bu tanıtımıyla sınırlı kalmayarak, aynı zamanda Oppo Watch 4 Pro adlı yeni bir akıllı saat modelini de gün yüzüne çıkardı. İşte Oppo Watch 4 Pro hakkında bilmeniz gereken tüm detaylar…

Oppo Watch 4 Pro’da Öne Çıkanlar

Çin merkezli teknoloji devi Oppo, Watch 4 Pro modeliyle dikkatleri üzerine çekiyor. Özellikle tasarımında dikkat çeken farklar sunan bu modelde, alüminyum alaşımdan vazgeçilip 316 paslanmaz çelik bir çerçeve tercih edildi. Temel materyal olarak seramik kullanıldı, bu da daha iyi bir dokunuş deneyimi ve artırılmış dayanıklılık sağlıyor. İsterseniz silikon isterseniz deri kayış seçenekleri ile kullanılabiliyor.

Akıllı saatin dikkat çekici bir özelliği ise her zaman açık olan ve LTPO teknolojisi destekli 1.91 inç kavisli AMOLED ekranı. 378 x 496 çözünürlük ve 326 PPI'ya sahip olan bu ekran, kavisli cam ile kaplıdır. Saat, sadece 52.3 gram ağırlığındadır ve kayışı olmadan bu kadar hafif bir yapı sunuyor.

İçeride ise Oppo Watch 4 Pro, iki yonga seti ile güçlendirilmiştir: Qualcomm Snapdragon W5 yonga seti ve BES 2700 yongası. Snapdragon, yoğun görevleri üstlenirken BES 2700 düşük güç tüketimli işlemler için kullanılıyor. Bu yongalar 2GB RAM ve 32GB dahili depolama ile destekleniyor. Sağlıkla ilgili olarak 24 saat kalp ritmi izleme, oksijen seviye ölçümü, kan şekeri izleme, uyku takibi gibi bir dizi sensöre sahiptir.

Hafif kullanımda tam bir şarjla 14 güne kadar dayanabilirken, yoğun kullanımda bu süre 5 güne kadar düşebilir. Yalnızca 10 dakikalık bir şarjla bile 24 saat kullanım sunabilir. Tam bir şarj süresi ise toplamda 65 dakikayı bulmaktadır. Android 8 ve üstü veya iOS 13 ve üstü cihazlarla uyumludur.

Oppo Watch 4 Pro, çocuklar için sınıf modu ve 100'den fazla spor modu gibi özellikler sunmaktadır. Ayrıca Bluetooth 5.0, eSIM desteği, EKG analizi, NFC, jest kontrolü, USB Tip-C portu, 570mAh pil gibi özellikler de bulunmaktadır. GPS konusunda da oldukça kapsamlıdır, Beidou, GPS, Galileo, GLONASS ve QZSS'yi desteklemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet