Texaco sahaya çıktı, 20 bin ustayla buluştu

Türkiye’de Petrol Ofisi tarafından üretimine başlayan küresel madeni yağ markası Texaco roadshow’a çıktı, 52 günde 25 ilde 62 sanayi sitesine giderek 20.

Yayınlanma:
Texaco sahaya çıktı, 20 bin ustayla buluştu

Türkiye’de Petrol Ofisi tarafından üretimine başlayan küresel madeni yağ markası Texaco roadshow’a çıktı, 52 günde 25 ilde 62 sanayi sitesine giderek 20.000 ustayla buluştu. 

Dayanıklı performansları ile ünlü Texaco ürünlerinin ayrıcalıklarının tır ve özel tanıtım ekipleri ile ustalara anlatıldığı saha çalışmalarında, dayanıklılık yarışları, fotoğraf uygulaması gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler, ikramlar, ödüller ve hediyeler de yer aldı. 

Petrol Ofisi, Chevron ile Eylül 2020’de imzalanan anlaşma kapsamında, Texaco markalı madeni yağların Türkiye'deki üretim, satış ve pazarlama faaliyetlerini üstlenmişti. Başarılı bir hazırlık sürecinin ardından Texaco'nun dünyaca ünlü Havoline® ve Delo® markalı ürünlerinin Türkiye’de üretim ve satışına Kasım 2021’de başlandı. Petrol Ofisi’nin Derince’deki üretim tesislerinde ilk etapta Texaco markalı sentetik binek otomobil motor yağları, ağır vasıta motor yağları, hidrolik, dişli ve gaz motor yağlarının üretimi gerçekleştiriliyor. Ürün yelpazesi, Türkiye'de ilk kez üretilecek bazı özel serilerle birlikte tüm Texaco ürünlerini kapsayacak şekilde genişleyecek. 

52 günde, 25 ildeki 62 sanayi sitesinde 20.000 ustaya ulaştı

Türkiye’de üretim, dağıtım ve satışa başlayan Texaco, pazara etkin bir şekilde giriş yaptı. Üstün nitelikli madeni yağ ürünleri ile kısa sürede beğeni toplayan Texaco, yeni yılla birlikte sahaya da inerek, özel servis ustalarını ziyaret etti. 10 Ocak’ta başlayan Texaco roadshow’da özel tasarlanmış tır ve ekipler, 25 ili dolaştı ve 62 sanayi sitesini ziyaret etti. 

52 günde 20.000 ustaya ulaşan Texaco, üstün nitelikli ürünlerini ve sundukları ayrıcalıkları yüz yüze tanıtma fırsatı buldu. Saha çalışmalarında ayrıca, dayanıklılık testleri, penaltı atışları gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler, ikramlar, ödüller ve hediyeler ile ustalar keyifli saatler geçirdiler. 

“Texaco, pazarda etkin bir şekilde yer almaya devam edecek”

Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, Texaco’nun Türkiye pazarına girer girmez büyük ilgi gördüğüne vurgu yaparak, “Texaco’nun bu kadar kısa sürede sahada bulduğu bu pozitif karşılık mutluluk verici. Texaco nitelikli ürünleri ile birlikte, roadshow’lar, saha aktiviteleri, eğitimler ile Türkiye pazarında etkin bir şekilde yer almaya devam edecek” dedi. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet