TKYD Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programı İlkbahar’22 Dönemi Başlıyor

 Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği ve MY Executive iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Yönetim Kurullarının Güçlendirilmesi Programı’nın ikinci dönemi ‘Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programı’ İlkbahar’22 Dönemi çevrim içi olarak 2 Mart’ta başlıyor.

Yayınlanma:
TKYD Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programı İlkbahar’22 Dönemi Başlıyor

 Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği ve MY Executive iş birliğiyle hayata geçirilen ‘Yönetim Kurullarının Güçlendirilmesi Programı’nın ikinci dönemi ‘Yönetim Kurulu Üyeliği Mentorluk ve Geliştirme Programı’ İlkbahar’22 Dönemi çevrim içi olarak 2 Mart’ta başlıyor.

Programa, halihazırda yönetim kurulu üyesi olanlar, aile şirketlerinde yönetime katılan ya da katılmaya hazırlanan yeni nesil aile üyeleri, yönetim kurulu üyeliğine aday C Level yöneticiler ve yönetim danışmanları başvurabiliyor.

 

TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, “MY Executive ve Galatasaray Üniversitesi iş birliğiyle hazırladığımız Yönetim Kurulu Üyeliği ve Mentorluk Programının İlkbahar’22 Dönemi ile şirketlerimizin, yönetim kurullarının önderliğinde geleceğe hazırlanmalarında katkıda bulunmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Kurumsal yönetim anlayışının Türkiye’de tanınması, gelişmesi ve en iyi uygulamalarıyla hayata geçirilmesi amacıyla faaliyetlerini sürdüren Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği’nin (TKYD) ilk dönemini 15 Aralık 2021’de gerçekleştirdiği programın İlkbahar’22 Dönemi 2 Mart 2022’de başlıyor. Yönetim kurulu üyelerinin, bağımsız üyelerin, üye adaylarının; desteklenmesi, güçlendirilmesi ve geleceğine yön verdikleri şirketlere sağladıkları katma değerin artırılması amacıyla yürütülecek olan programda, yönetim kurulu üyeliğinde ihtiyaç duyulan öncelikli bilgiler, güncel örnek vakalar ele alınarak paylaşılacak. Program; Eğitim, Tecrübe Paylaşımı Webinar’ları, Mentor-Menti Görüşmeleri ve Yönetim Kurulu Simülasyonları olmak üzere toplam dört bölümden oluşuyor. Yönetim Kurulu Simülasyonları Galatasaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi iş birliği ile gerçekleştiriliyor ve programı tamamlayanlar Katılım Belgesi almaya hak kazanıyor.

 

Kendi alanlarında öncü isimler deneyimlerini paylaşacak

 

Kendi alanlarında öncü isimler olan; Aclan Acar,, Ali Ülker, Prof. Dr. Aytül Erçil, Cüneyt Türktan, Duygu Yılmaz, Ethem Kutucular, Feyyaz Ünal, Hakan Eminsoy, Mehmet Sami, Murat Kolbaşı, Murat Selek, Müge Yalçın, Orhan Turan, Perihan İnci, Dr. Tamer Saka, Tanyer Sönmezer, Tayfun Bayazıt ve Dr. Yılmaz Argüden gibi iş dünyasının önemli liderleri ve duayen yöneticileri programın İlkbahar’22 mentorları arasında yer alarak deneyimlerini paylaşacak.

 

Eğitim, Tecrübe Paylaşımı Webinar’ları ve Yönetim Simülasyonları’nda ise; Açıl Sezen, Adnan Akan, Dr. Affan Nomak, Ali Kamil Uzun, Prof. Dr. Aylin Ataay Saybaşılı, Dr. Burak Koçer, Dr. Cenk Türker, Duygu Yılmaz, Ebru Dildar Edin, Dr. Erkin Erimez, Fatih Özkadı, Gökhan Şen, Prof. Dr. Güler Aras, Hande Bilgisu, Hülya Güler, Av. Kayra Üçer, Av. Lerzan Nalbantoğlu, Mehmet Göçmen, Naci Demiral, Av. Nihal Mashaki, Av. Onur Küçük, Özge Bulut Maraşlı, Selim Oktar, Serdar Turan, Şahin Tulga, Volkan Akı, Prof. Dr. Volkan Demir, Yasemin Salih ve Dr. Yasemin Yücel Karasu bilgi ,birikim ve tecrübelerini aktaracak.

 

Pandeminin etkisiyle hem dünyada hem de Türkiye’de kurumsal yönetime yönelik büyük bir talep oluştuğuna dikkat çeken TKYD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Tamer Saka, ‘İçinden geçtiğimiz dönemde belirsizlikler ve çoklu değişken ortamlar giderek artıyor. MY Executive ve Galatasaray Üniversitesi iş birliğiyle hazırladığımız Yönetim Kurulu Üyeliği ve Mentorluk Programı İlkbahar’22 Dönemi ile şirketlerimizin, yönetim kurullarının önderliğinde geleceğe hazırlanmalarında katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Değerli isimlerin destekleriyle hayata geçirdiğimiz programa yönetim kurulu üyelerini ve adaylarını bekliyoruz” dedi.

Yönetim kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticiler katılabilecek

 

Toplam 16 hafta sürecek programda yönetim kurulu simülasyonları, Galatasaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi iş birliği ile gerçekleştirilecek ve Katılım Belgesi verilecek.

TKYD ve MY Executive tarafından hazırlanan programa; halihazırda yönetim kurulu üyesi olanlar, aile şirketlerinde yönetime katılan ya da katılmaya hazırlanan yeni nesil aile üyeleri, bağımsız yönetim kurulu üyeliğine aday C Level yöneticiler ve yönetim danışmanları katılabiliyor.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet