TLC 5 yaşında

Türkiye’nin en sıra dışı eğlence kanalı TLC, yayın hayatına başladığı günden itibaren çok konuşularak televizyon dünyasının vazgeçilmez kanalları arasında yerini aldı.

Yayınlanma:
TLC 5 yaşında

Türkiye’nin en sıra dışı eğlence kanalı TLC, yayın hayatına başladığı günden itibaren çok konuşularak televizyon dünyasının vazgeçilmez kanalları arasında yerini aldı. TLC’nin unutulmaz içeriklerini, gelin hep birlikte hatırlayalım.

Yayın hayatına 5 Kasım 2015’te başlayan TLC, Türk izleyicisini dünyanın dört bir yanından gerçek yaşam hikayeleriyle buluşturdu. Yayınlandığı her ülkede 1 numaralı gerçeğe dayalı eğlence kanalı olan TLC, pintilerden temizlik avcılarına, ağır yaşamlardan hayalimizdeki evlere, sıra dışı içerikleri ve karakterleriyle çok konuşularak Türk televizyonunda da içerik anlayışını etkiledi. Bazen güldürdü, bazen hüzünlendirdi; ama en çok da şaşırttı ve ilham verdi. Galatasaray Üniversitesi En Ödül Töreni’nde 3 yıl üst üste En İyi TV Kanalı Ödülü’ne layık görülen TLC, sosyal medyada da toplamda 2,5 milyon takipçiye sahip durumda.

Dr. Nowzaradan ve kurtarmaya çalıştığı aşırı kilolu insanları konu alan Ağır Yaşamlar, Evliliğe 90 Gün’de damat Mürsel ile Nebraskalı Anna’nın aşkı, en iyi dostu çamaşır suyu olanların programı Temizlik Avcıları, Alaska’nın ormanlarından Kuşadası’nın plajlarına dünyanın dört bir yanından evleri ekrana taşıyan Emlak Avcıları, inanılmaz ev değişimleriyle Hayalimdeki Ev ve Rüya Gibi Evler, gözümüzün önünde büyüyen beşizleri ile Kalabalık Aile, aile boyu aynı duşta yıkanan Aşırı Pintiler, TLC’nin son 5 yıl içinde en çok konuşulan içeriklerinden sadece birkaçı…

Yıllar içinde yüzlerce gelinin hayalinin gerçekleştiği Gelinliğe Evet De, dünyanın en sıra dışı pastalarını yapan Pastacılar Kralı, Dr. Bülent Cihantimur’un değiştirdiği hayatlarla Bu Ben Miyim, dünyanın en zor cilt rahatsızlıklarına çözüm sunan Doktor Çıbanım ve gerçek vakaları ekrana taşıyan suç ve araştırma programları da TLC’nin alamet-i farikası, unutulmazlar arasında yer alıyor.

Önümüzdeki yıllarda da sıra dışı yepyeni içerikler ve yerel yapımlarla izleyicileri şaşırtmaya ve eğlendirmeye devam edecek TLC, hayatın kendisi.

TLC Kanal Bilgileri; Digiturk 30, D-Smart 36, Kablo TV 34, Tivibu 53, TV+ 30, Vodafone TV 30.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet