Şahin : "Turizm sektörüne hayırlı olmasını dilerim."

Altso başkanı Şahin Rusya'dan uçuşların 22 Haziran itibariyle başlayacağı haberiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu . Şahin : " Alanya ve bölgemiz turizm sektörünün en büyük beklentisi olan Rusya'dan uçuşların 22 Haziran...

Yayınlanma:
Şahin : "Turizm sektörüne hayırlı olmasını dilerim."

Altso başkanı Şahin Rusya'dan uçuşların 22 Haziran itibariyle başlayacağı haberiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu . Şahin : " Alanya ve bölgemiz turizm sektörünün en büyük beklentisi olan Rusya'dan uçuşların 22 Haziran itibariyle başlayacağı haberiyle büyük mutluluk yaşadık. Bu konudaki büyük çabası nedeniyle Alanyamızın gururu, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'na sonsuz şükranlarımı sunar, Alanya ve bölgemiz turizm sektörüne hayırlı olmasını dilerim." açıklamsı yaptı

RUSYA'DAN UÇUŞLAR 22 HAZİRAN'DA YENİDEN BAŞLIYOR HAYIRLI OLSUN

Görüşmeler sonrası Rusya'dan bir açıklama geldi. Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, "Rusya'dan Türkiye'ye uçuşlar 22 Haziran'da yeniden başlıyor" ifadelerini kullandı.

BAKAN ERSOY: GÜVENLİ TURİZM ADINA ÜLKEMİZE OLAN GÜVENİN BİR GÖSTERGESİDİR

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Rusya’nın 22 Haziran itibarıyla ülkemize uçuşları tekrar başlatması güvenli turizm adına ülkemize olan güvenin bir göstergesidir. Önümüzdeki süreçte diğer ülkelerle de yürüttüğümüz diplomasi trafiğinin meyvelerini Rusya ile olduğu gibi alacağımızı umuyorum." dedi.

Başkan Adem Murat Yücel "Alanya’mıza hayırlı olsun."

Rusya'nın 22 Haziran itibariyle ülkemize uçusları tekrar başlatması Alanyamız ve bölge turizmi açısından çok sevindirici bir karar. Ülkemiz ve bölgemiz güvenli, huzurlu bir turizmin adresi olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Almanya ve Rusya’dan sonra diğer Avrupa ülkelerinin de yasakları bir an önce kaldıracağını ümit ediyorum. Rusya'nın kararının Alanya’mıza, turizm sektörümüze ve esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet