TURİZM VE SANAT FESTİVALİ’NDE YALIN RÜZGARI

19. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin ikinci akşamında sahne alan ünlü popçu Yalın, konser alanını dolduran on binlerce müziksevere unutulmaz bir gece yaşattı.Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 19. Kez gerçekleştirilen...

Yayınlanma:
TURİZM VE SANAT FESTİVALİ’NDE YALIN RÜZGARI

19. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin ikinci akşamında sahne alan ünlü popçu Yalın, konser alanını dolduran on binlerce müziksevere unutulmaz bir gece yaşattı.


Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 19. Kez gerçekleştirilen Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde sahne alan ünlü popçu Yalın, konser alanını dolduran on binlerce müziksevere uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir gece yaşattı. DJ Pascal Nouma’nın performansının ardından ‘Sensiz Ben Ne Olayım’ adlı son zamanların hit parçasıyla sahneye çıkan Yalın, hareketli parçalarıyla kendisini dinlemeye gelenlere coşku dolu anlar yaşattı. 2 saat sahnede kalan Yalın’a Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, üzerinde resminin bulunduğu Alanya su kabağı ve isminin yazılı olduğu 82 numaralı Alanyaspor forması hediye edip, çiçek verdi.  19. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nin yarın gerçekleşecek son gününde önce DJ Haluk Sarıtaş ardından ise saat 22.00’da Türk pop müziğinin Süperstarı Ajda Pekkan sahne alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet