Türk Sağlık-Sen Başkanı Kahveci’den Aşı Çağrısı!

Aşı konusunda herkesi hassasiyet göstermeye davet eden Türk Sağlık-Sen Başkanı Önder Kahveci, “Ben mutlaka aşıyı yaptıracağım” dedi.Covid-19 aşısı ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Sağlık-Sen Başkanı Önder Kahveci,...

Yayınlanma:
Türk Sağlık-Sen Başkanı Kahveci’den Aşı Çağrısı!

Aşı konusunda herkesi hassasiyet göstermeye davet eden Türk Sağlık-Sen Başkanı Önder Kahveci, “Ben mutlaka aşıyı yaptıracağım” dedi.

Covid-19 aşısı ile ilgili açıklamalarda bulunan Türk Sağlık-Sen Başkanı Önder Kahveci, “Aşı konusunda herkes hassasiyet göstermelidir. Bu işi yakından bilen biri olarak bunun gerekliliğine vurgu yapıyorum. Ben mutlaka aşıyı yaptıracağım. 150 bin civarında sağlık çalışanı bu virüse yakalandı. Aşıyla beraber diğer arkadaşlarımızın sağlığını koruma altına alma şansımız olacak” ifadelerine yer verdi.

“HER VATANDAŞ YAPTIRMALI”
“Aşı yaptırmak zorunlu olmayacaksa da her vatandaşımız aşı yaptırmalı” diyen Kahveci, konuşmasına şöyle devam etti:
“Virüsten korunmanın en önemli yolu aşıdır. ‘Yaptırmam’ noktasında durmak, diğer insanların sağlığını ve toplum sağlığını tehdit etmektir. Aşı temini noktasında anlaşma yapıldı. Birkaç gün içinde ülkemize ulaşacağı bakanlık tarafından ifade edildi. Aşıya hepimizin ihtiyacı var, bu bir gerçek.” (BSHA-Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet