Türk yazılım mühendislerinin geliştirdiği Coach Connect dünya çapında ses getirdi!

Dünyanın bir numaralı golf medya şirketi Golf Digest, Rapsodo ile yaptığı işbirliğini Orlando’da gerçekleştirdiği bir lansman ile duyurdu.

Yayınlanma:
Türk yazılım mühendislerinin geliştirdiği Coach Connect dünya çapında ses getirdi!

Dünyanın bir numaralı golf medya şirketi Golf Digest, Rapsodo ile yaptığı işbirliğini Orlando’da gerçekleştirdiği bir lansman ile duyurdu. Bu işbirliği sayesinde Golf Digest’in dünyaca ünlü golf eğitmenleri, Türk yazılımcıların geliştirdiği Coach Connect platformu üzerinden eğitim vermeye başladı.

Dünyanın bir numaralı golf medya şirketi Golf Digest, Rapsodo ile yaptığı işbirliğini Orlando’da gerçekleştirdiği bir lansman ile duyurdu. Golf Digest ve Rapsodo, Coach Connect platformu adıyla duyurdukları işbirliği ile dünya golf pazarında büyük ses getirdi. Yüksek teknolojik altyapıya sahip Rapsodo yazılım ve donanımlarının kullanıldığı platform, veri analizine dayalı hizmet modeliyle golf tutkunlarının performansını gözle görülür şekilde artırıyor. Farklı yetenek gruplarına hitap eden platform, sahip olduğu teknoloji sayesinde golf tutkunlarına güçlü bir oyun geliştirme deneyimi ve eğitimi sunuyor.

Üyelik modeliyle çalışan sistemde golf öğrencisi çektiği videoyu Rapsodo MLM uygulaması üzerinden kaydederek ünlü Golf Digest eğitmenlerinden istediği birine gönderiyor. Atış hızı, mesafesi, açısı, topun devri ve sapma oranı gibi atış performansının tüm detayıyla sunulduğu veriye dayalı altyapı sayesinde; dünyaca ünlü golf eğitmenleri, Türk yazılımcıların geliştirdiği Coach Connect platformu üzerinden eğitim veriyor.

Yüzde 100 Türk yazılım mühendislerinin ürünü

2021 yılında Türkiye ofisinde yüzde 100’ün üzerinde büyüme hedefleyen Rapsodo Türkiye Ofisi Direktörü Dilek Devran, “Merkezi Singapur, pazar odağı Amerika olan Rapsodo’nun Ar-Ge üssü İzmir Teknopark’ta faaliyet gösteriyor. Golf Digest işbirliğine zemin hazırlayan Coach Connect, çok gurur verici ki; tamamen Türk yazılımcıların ürünü. Dünyanın birçok ulusuna göre avantajlara sahibiz. Türk gençleri, potansiyelinin farkına varmalı. Onlara her fırsatta çağrımızı yineliyoruz. Gelin Rapsodo çatısı altında teknoloji geliştirip, ihraç edelim ve kullanıcıların değişen yaşamlarına birlikte şahit olalım” dedi.

Türkiye’den dünyaya yazılım ihracatı atağı

2011 yılında Singapur’da kurulan Rapsodo, ağırlıklı olarak Amerika ve Japonya pazarına hitap eden ürün ve teknolojiler geliştiriyor. 2018 yılında Türkiye’ye yatırım yapma kararı alan Rapsodo’nun Kurucusu ve CEO’su Batuhan Okur, “Rapsodo’nun küresel pazardaki büyüme eğrisi, Türkiye’ye yatırım yapmamızı hızlandırdı. Türkiye’ye ciddi Ar-Ge ve insan kaynağı yatırımı yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Çünkü dünyaya sunduğumuz yüksek teknoloji ürünlerinin Ar-Ge’sini Türkiye’den yönetiyoruz. Bu çok heyecan verici. Rapsodo Singapur doğumlu, Amerika’da büyüyen, Türkiye’de Ar-Ge yapan önemli bir oluşum, güçlü bir marka. Yakın gelecekte dikkat çeken yeni yatırımlarımızı duymaya devam edeceksiniz” dedi.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet