Türkiye Sigorta'ya 'Kusursuz Müşteri Deneyimi' Ödülü

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik, aldığı ödüllere bir yenisini ekledi.

Yayınlanma:
Türkiye Sigorta'ya 'Kusursuz Müşteri Deneyimi' Ödülü

Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik, aldığı ödüllere bir yenisini ekledi. Şikayetvar tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen, kusursuz müşteri deneyimi yaşatan markaların belirlendiği A.C.E. Awards töreninde (Achievement in Customer Excellence) Türkiye Hayat Emeklilik ikincilikle Gold, Türkiye Sigorta üçüncülükle Silver ödülün sahibi oldu.

Çeşitli sektörlerden çok sayıda markanın katıldığı ve müşteri deneyimini en iyi yaşatan markaların ödüllendirildiği A.C.E. Awards töreni, 8 Mart 2022’de Çırağan Palace Kempinski’de yapıldı. Şikayetvar tarafından düzenlenen törende Türkiye Hayat Emeklilik ikincilikle Gold, Türkiye Sigorta üçüncülükle Silver ödüle lâyık görüldü.

Türkiye Sigorta Strateji, Dijital Dönüşüm ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Bilal Türkmen, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “150 bin markanın ve 7,5 milyon ziyaretçinin buluştuğu Şikayetvar, kullanıcıların geri bildirimlerini gözlemleyip doğru aksiyon almak açısından bizim için önemli bir platform. Şikayetvar’ın 1,5 milyon örneklemle yaptığı anketler baz alınarak hazırlanan ‘Müşteri Deneyim Endeksi Araştırması’ sonuçlarına göre, almaya hak kazandığımız ödüller bizi mutlu etti. Müşterilerimize sunduğumuz çözüm odaklı yaklaşım ve bunun karşılığında aldığımız teşekkür skorları; müşteri deneyimindeki başarımızın bir göstergesi olmanın yanı sıra bizi daha da ilerisi için çalışmaya motive ediyor. 2021, Türkiye Sigorta ve Türkiye Hayat Emeklilik için sistem ve operasyonel birleşmeler ile yoğun geçen bir yıl oldu. Bu başarının arkasında özverili bir şekilde emek harcayan tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Herkes için en iyi müşteri deneyimini sunmaya devam edeceğiz.”


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet