Üç ilçenin kullandığı grup yolu asfaltlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat, Gündoğmuş ve Alanyalıların kullandığı 20 kilometrelik Halitağalar-Uzunlar-Namaras ve Güneycik grup yolunu asfaltlıyor.Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde kırsal mahalleleri konforlu yollarla...

Yayınlanma:
Üç ilçenin kullandığı  grup yolu asfaltlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat, Gündoğmuş ve Alanyalıların kullandığı 20 kilometrelik Halitağalar-Uzunlar-Namaras ve Güneycik grup yolunu asfaltlıyor.

Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde kırsal mahalleleri konforlu yollarla buluşturmaya devam ediyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, son olarak Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla 20 kilometrelik Halitağalar-Uzunlar-Namaras-Güneycik Grup yolunda asfalt çalışması başlattı. Genişletme ve alt yapı hazırlığı tamamlanan yolun ilk etapta 10 kilometrelik bölümü asfaltlanıyor. Manavgat, Gündoğmuş ve Alanya’da yaylacıların sıklıkla kullandığı grup yolu konforlu ve güvenli hale getiriyor.

Öte yandan, Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler ekipleri, Manavgat’ın Kızıldağ Mahallesi yolunun deforme olan bölümlerini de yeniliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet