Uçansu Şelaleri’ne Gezi

Konyaaltı’ndan Uçansu Şelaleri’ne geziKonyaaltı Belediyesi ve Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOKS) işbirliği ile Uçansu Şelalelerine gerçekleştirilen yürüyüşte doğaseverler keyifli bir gün geçirdi.Konyaaltı Belediyesi...

Yayınlanma:
Uçansu Şelaleri’ne Gezi

Konyaaltı’ndan Uçansu Şelaleri’ne gezi

Konyaaltı Belediyesi ve Toroslar Doğa Sporları Kulübü (TODOKS) işbirliği ile Uçansu Şelalelerine gerçekleştirilen yürüyüşte doğaseverler keyifli bir gün geçirdi.

Konyaaltı Belediyesi tarafından her ay düzenlenen doğa yürüyüşü, bu ay Uçansu 1 ve 2 Şelaleleri güzergahında gerçekleştirildi. TODOSK rehberleri öncülüğünde 75 doğa severin katıldığı yürüyüş, Serik İlçesi'nin Kozan Mahallesi’nden başladı. Doğa severler, Uçansu 1 ve 2 Şelaleri güzergahında toplam 13 kilometre yürüdü. Doğa severler, Uçansu Şelaleri’nin eşsiz doğal güzelliği ile keyifli bir gün geçirdi.

Her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri doğa yürüyüşlerinin çok sevildiğini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Vatandaşlarımız her ay farklı parkurlarda Antalya’mızın eşsiz güzelliklerini keşfederken, bir yandan da doğayla bütünleşip keyifli bir gün geçiriyor. Sosyalleşip stres atan doğa severler, her ay düzenlediğimiz bu yürüyüşlere büyük ilgi gösteriyorlar.” dedi. Yürüyüşe katılan vatandaşlarda Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet