Uyuşturucu İle Mücadele

Uyuşturucu İle Mücadele Kapsamında Yapılan Çalışmalarda 9 Kişi YakalandıNarkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda;Olay...

Yayınlanma:
Uyuşturucu İle Mücadele

Uyuşturucu İle Mücadele Kapsamında Yapılan Çalışmalarda 9 Kişi Yakalandı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik olarak sürdürülen çalışmalarda;

Olay 1) 15 Mart günü saat 19.20 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesinde yapılan çalışmada (C.D.) isimli şahıstan; (19) paket satışa hazır vaziyette daralı (2,9) gram kokain maddesi ele geçirilmiştir.

Olay 2) 15 Mart günü saat 21.45 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesinde şüphe üzerine durdurulan (H.G) ve (R.Ö.) isimli şahıslardan; (26) paket toplam daralı (6,93) gram eroin maddesi, (1) adet Suboxene hap ele geçirilmiştir.

Olay 3) 16 mart günü saat 06.30 sıralarında narkotik suçlarından (2 -12 yıl) arasında değişen hapis cezaları ve para cezaları bulunan şahıslara yönelik olarak gerçekleştirilen operasyonda; (V.H.), (M.H.K.), (S.Ç.), (İ.E.), (H.Ç.) ve (H.K.) isimli (6) şahıs yakalanmıştır.

Yapılan operasyonlar sonucundan yakalanan (C.D.), (H.G), (R.Ö.), (V.H.), (M.H.K.), (S.Ç.), (İ.E.), (H.Ç.) ve (H.K.) isimli şahıslar, 16 Mart günü haklarında hazırlanan tahkikat evrakları ile birlikte adli makamlara sevk edilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet