Valencia Maratonu sadece Tivibu Spor’da

İspanya’nın Valencia Maratonu, 6 Aralık Pazar günü sadece Tivibu Spor ekranlarında yayınlanacak.

Yayınlanma:
Valencia Maratonu sadece Tivibu Spor’da

İspanya’nın Valencia Maratonu, 6 Aralık Pazar günü sadece Tivibu Spor ekranlarında yayınlanacak. Türk milli atleti Kaan Kigen Özbilen’in yanı sıra Birhanu Legese, Kinde Atanaw, Lawrence Cherono ve Lelisa Desisa erkekler kategorisinde birincilik için koşacak.

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, futboldan basketbola, tenisten motor sporlarına uzanan zengin içerikleriyle sporseverlerin nabzını tutuyor. 1981 yılından bu yana İspanya’nın Valencia kentinin ev sahipliğini yaptığı Valencia Maratonu, 6 Aralık Pazar 10.00’dan itibaren sadece Tivibu Spor ekranlarında olacak. Türk milli atleti Kaan Kigen Özbilen’in yanı sıra Birhanu Legese, Kinde Atanaw, Lawrence Cherono ve Lelisa Desisa, erkekler kategorisinde birincilik için koşacak. Kadınlar kategorisinde ise Ruti Aga, Birhane Dibaba, Zeineba Yimer, Tigist Girma gibi önemli sporcular yarışacak.

Futbol ve basketbol ligleri Tivibu’da

Avrupa’nın önde gelen futbol ligleri Hollanda Eredivisie, Belçika Jupiler Pro League ve İskoçya Premiership ligleri ile basketbolun en önemli organizasyonları olan FIBA Şampiyonlar Ligi, EuroCup, ING Basketbol Süper Ligi ve Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi sadece Tivibu Spor’da ekranlara gelecek. İngiltere Premier League, Almanya Bundesliga, Portekiz Premier Ligi, F1, NBA ve NFL heyecanı da 73 ve 74 no’lu kanallarda S Sport ve S Sport 2 ile Tivibu’da yaşanıyor.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet