Xiaomi 13 Pro Kamera Performansıyla Hayal Kırıklığı Yaşattı!

39 bin TL’lik üst segmentli telefonlar arasında yer alan Xiaomi’nin 13 Pro modelinde kamera performansı hayal kırıklığı yaşattı. Böyle beklenmiyordu!Xiaomi, akıllı telefon konusunda sektörün önemli kuruluşlarından biri....

Yayınlanma:
Xiaomi 13 Pro Kamera Performansıyla Hayal Kırıklığı Yaşattı!

39 bin TL’lik üst segmentli telefonlar arasında yer alan Xiaomi’nin 13 Pro modelinde kamera performansı hayal kırıklığı yaşattı. Böyle beklenmiyordu!

Xiaomi, akıllı telefon konusunda sektörün önemli kuruluşlarından biri. Farklı segmentli telefonlarıyla piyasadaki müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan şirket bu sefer hayal kırıklığına neden oldu. Büyük umutlar beslenen 13 PRO’’nun kamera özellikleri istenen performans düzeyinde değil. Dx Omark tarafından teste tabi tutulan 13 pro, testlerde tam puan alamadı. Çinli üretici markanın 13 Pro’su kamera özellikleriyle sınıfta kalmış oldu.

Çinli Akıllı Telefon Üreticisi Şaşırttı!

Mobil dünya kongresinde tanıtımı yapılan markanın yeni modellerinden biri olan 13 Pro, kamera yönünden beklenen performansı veremedi. Çinli akıllı telefon üreticisinin kamera özellikleri açısından rakiplerine oranla geri planda kalması da teknoloji pazarında beklenen bir durum değildi. Test aşamasından geçemeyen 13 Pro’nun bu haberi de hızla yayılırken, teknoloji severler tarafından şaşkınlık yaratmaya neden olacak bir konu haline gelmesine neden oldu.

Xiaomi 13 Pro Türkiye’deki Fiyatları Netleşti!

Dx Omark tarafından testten geçemeyen 13 Pro, piyasada ne kadar ilgi duyulacak olduğu muamma. Fakat şirket tarafından yeniden bir düzenleme yapma durumu söz konusu olabilir. Çinli akıllı telefon üreticisi tarafından tasarlanan 13 Pro, Türkiye’de de satışta. Türkiye’de ne kadar fiyat aralığında olacağı da öğrenilmek istenen bir durum. Buna göre Xiaomi’nin özel olarak üretmiş  olduğu 13 Pro modelinin ülkemizdeki güncel fiyat etiketinin nasıl olacağına bakıldığı zaman 15 bin 999 TL olarak ön plana çıkıyor. Xiaomi 13 Pro fiyatı ne kadar diye inceleme yapmaya başladığımız zaman 38 bin 999 TL olarak öne çıkıyor.

13 Pro Modeli Listenin 16. Sırasında Yer Aldı

39 bin TL fiyatıyla sektördeki yerini alan Xiaomi’nin kamera performansı açısından sınıfta kalması da ister istemez kullanıcıların bir kez daha düşünmesine yol açabilir. Çünkü akıllı telefon kullanıcıları tarafından cihazın kamera özellikleri konusunda beklentiyi en iyi şekilde karşılaması gerekiyor. Kamera performansının sınıfta kalması, teknolojilerin satın alma konusunda bir kez daha düşünmesine neden olabilir. Xiaomi 13 Pro test aşamasından sonra piyasadaki akıllı telefonlar arasında 16.sırada kendisine yer buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet