Yanal: “Oyuncularımız Fenerbahçe’yi Zirveye Çıkarmak İçin Mücadele Edecek”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, BTC Türk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını yayıncı kuruluşa değerlendirdi.Oyuncuların Fenerbahçe’yi zirveye çıkarmak için mücadele edeceklerini ifade eden Ersun Yanal, “Zor bir rakiple...

Yayınlanma:
Yanal: “Oyuncularımız Fenerbahçe’yi Zirveye Çıkarmak İçin Mücadele Edecek”

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, BTC Türk Yeni Malatyaspor karşılaşmasını yayıncı kuruluşa değerlendirdi.

Oyuncuların Fenerbahçe’yi zirveye çıkarmak için mücadele edeceklerini ifade eden Ersun Yanal, “Zor bir rakiple oynadık. Bir dönem sağ bek, sol bek, sol açık, bir dönem santrfor, eksiklerle oynamaya alıştık. Büyük bir takımız, eksiklerin mazereti olmayacak. Oyuncularımız, sahada kazanmak için, Fenerbahçe’yi zirveye çıkarmak için mücadele edecek. Bugün de kazanmaya yakındık ve kazanabilirdik. Saha içerisindeki yaptığı yüzde 60’lık oyun becerisini, yaklaşık 20 şutla Fenerbahçe’nin ortaya koyduğu istatistiklerden aşağıda değildik. Bu işin gol tarafı var. Gole de yaklaştık. Ama futbolda penaltılar kaçar, gol vuruşları olmaz. Sonuçta saha içerisindeki formayı giyen ve terleten oyuncuların Fenerbahçe için en iyisini yapması gerekir. Bugünkü koşullarda da oyuncularımız zaman zaman iyi tempoyla da rakibine üstünlük kurdu. Ama bunu skor olarak sağlayamadık” dedi.

TALİHSİZ SAKATLIK

Yaşanan talihsiz sakatlıklardan ötürü oyuncuların kendi mevkilerinde oynamadığına ilişkin sorulan soruyu ise Ersun Yanal, şunları söyledi :“O mevkinin oyuncusu olmadığı zaman başka mevkinin oyuncusu oynamak zorunda kalıyor. Ama o mevkinin oyuncusu var da oynatmıyoruz diye bir şey yok. O mevkinin oyuncusu olsa onu oynatacağız ama yok. Bunu herkes biliyor. 28 kişilik kadroda kimin olup olmadığını biliyoruz” (BSHA)

BSHA - Bilim Sağlık Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet