YAŞLILARA YÖNELİK ALANYA KALESİ GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

Alanya Belediyesi, yaşlılara yönelik anlamlı projesine hayat vermeye devam ediyor.Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce düzenlenen  “Yaşlılara Yönelik Kale Gezileri” hız kesmeden devam ediyor. Hayatları...

Yayınlanma:
YAŞLILARA YÖNELİK ALANYA KALESİ GEZİLERİ DEVAM EDİYOR

Alanya Belediyesi, yaşlılara yönelik anlamlı projesine hayat vermeye devam ediyor.


Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce düzenlenen  “Yaşlılara Yönelik Kale Gezileri” hız kesmeden devam ediyor. Hayatları boyunca Alanya Kalesini hiç görmeyen yaşlı vatandaşlara yönelik olarak düzenlenen organizasyonda, bu kez de Tırılar Mahalesi’nde yaşayan yaşlı vatandaşlar Alanya Kalesi’ni gezdiler.  

 

Hayatları boyunca Kale’ye çıkma imkanı bulamayan 65 yaş üstü 25 yaşlı vatandaş, hiç görmedikleri Alanya Kalesi’ni köşe bucak gezdiler. Damlataş Mağarası’ndan başlayan gezi, Teleferik ile Ehmedek ve İç Kale’de devam etti.

 

 Alanya Kalesi’ni büyük bir ilgiyle gezen yaşlılar, gezinin ardından Öğretmen Evi’nde organize edilen yemekte Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Meclis Üyesi Mehmet Kula ve Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Bilal Nurgül ile bir araya geldiler.

 
Yemek sonrası Bilal Nurgül’e mutluluklarını dile getiren yaşlılar ” Ömrümüzde ilk kez sizin sayenizde Alanya Kalesi’ne çıktık. Allah sizden ve ekibinizden razı olsun. Alanya Belediyesi’ne sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkürü bir borç biliriz” diye konuştular.

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet