Yeni düzene uyumlu ofislere pandemiye uygun tasarımlar ‘’ Dita Mimarlık‘’

Ofis içi mimarı projeleriyle kendinden bahsettiren Dita Mimarlık; ofisler için gerekli mimari her konuda ihtiyaçları karşılıyor. Her zaman çözüm odaklı olan tutumu ve müşteri memnuniyetini önemseyen zihniyeti ile tasarlayan,...

Yayınlanma:
Yeni düzene uyumlu ofislere pandemiye uygun tasarımlar ‘’ Dita Mimarlık‘’

Ofis içi mimarı projeleriyle kendinden bahsettiren Dita Mimarlık; ofisler için gerekli mimari her konuda ihtiyaçları karşılıyor. Her zaman çözüm odaklı olan tutumu ve müşteri memnuniyetini önemseyen zihniyeti ile tasarlayan, üreten ve hayal gücünü gerçeğe dönüştüren marka yenilikçi çizgisi ile tasarımlarını hayata geçiriyor. Klasik ofis mantığının çok uzağında olarak geleneksel ofis mimarisi çizgisini bir üst boyuta taşıyor. Ofis tasarımının sadece mobilyalar ve aydınlatmalar alarak yapılamayacağını düşünen ve bu düşüncede ilerleyen Dita Mimarlık; havalandırma, aydınlatma, akustik gibi hesaplanması gereken süreçleri de yardımcı markaları ile çözümlemeyi amaçlıyor.

Covid salgını ile birlikte oluşan etkilenmelere de Dita mimarlık farklı çözüm önerileri getiriyor. Bu çözüm önerilerinin temelde sosyal izolasyonu sağlamaya yönelik çalışmalar yapıyor. Dita Mimarlık yeni düzenlemeler ile birlikte çalışma alanlarındaki eski ofis ve çalışma yaklaşımının aksine, çalışanların ofiste bir arada daha az zaman geçirmesi ya da bir arada geçirdiği zamanlarda sosyal mesafelerini koruyabilmesini hedefliyor.

Kullandığı malzemelerini de pandemi sürecine uygun seçmeyi ve konumlandırmayı esas alan Dita Mimarlık; masalarda kullanılan seperatör ürünlerini daha yüksek kullanarak çalışanların sosyal mesafelerine önem gösteriyor. 60 cm ve üzeri kullanılan seperatörler ile insanlar birbirlerini görüyor, etkileşimde bulunuyor fakat temas halinde olamıyor. Böylece corona virüsünün toplu çalışma alanlarındaki varlığıyla bulaşma riski ortadan kalkıyor. Ayrıca sadece masalar konusunda değil ofislerin tüm altyapı çalışmalarını tasarımlarında bulunduran marka toplu çalışma alanlarında taze hava girişinin önemine dikkat çekiyor. Kullandığı ürünleri ile hava sirkülasyonunu sağlayarak ortamda daha temiz havanın olmasını sağlıyor.

Açık ofis mantığından uzaklaşmadan tasarımlarını kullanıcı ile buluştururken ne kadar açık, görünür olsa bile kişiselleşmenin önemini unutmadan çalışanlara kendi alanlarını oluşturuyor. Bu pandemi sürecinde de İşletmeleri dinlemekle başlayıp isteklerini alan ve çalışanlara bir deneyim yaşatan Dita Mimarlık; sonrasında ihtiyaç analizi yaparak ihtiyaçlarınızı belirliyor. Talepler doğrultusunda bir hayal kuruyor ve serüveni yaşayarak danışanların isteklerine uygun olarak bir konsept çalışması yapıyor. Daha sonra da taslak maliyet ile proje çalışmalarını yaparak gerçek bütçe ile uygulamaya geçilerek deneyimli kadrosu ile tasarımlarını gerçek hayata geçirmeye başlıyor.

Havalandırmadan, ışıklandırmaya kadar her konuda müşterinin isteklerini karşılayan marka hareketli mobilya desteği ile birlikte de ofislerinizin kendi kimliğini belirtmenize yardımcı oluyor. Sadece bahsedilen konularda değil ortamdaki gürültüyü azaltan ve sessizliği sağlayan akustik keçe ürünler ile de konforlu çalışma ortamı sağlayan marka A’dan Z’ye gerekli olan tüm konularda çözüm ortağınız oluyor.

Yaptığı tasarımları ile ofis alanlarınıza dinamik ve kimliğinizi ifade eden çizgilerle dokunan Dita Mimarlık ile tanışıp tasarım ekibimizle bir araya gelmek için bizi ziyaret edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet