Yeni Mahalle Kültür Merkezi

Yeni Mahalle Kültür Merkezi Kütüphanesi açıldıAntalya Büyükşehir Belediyesi yenilenen yüzüyle kitapseverleri karşılayacak Yeni Mahalle Kültür Merkezi Kütüphanesi’ni hizmete açtı.Büyükşehir Belediyesi 54. Kütüphaneler...

Yayınlanma:
Yeni Mahalle Kültür Merkezi

Yeni Mahalle Kültür Merkezi Kütüphanesi açıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi yenilenen yüzüyle kitapseverleri karşılayacak Yeni Mahalle Kültür Merkezi Kütüphanesi’ni hizmete açtı.

Büyükşehir Belediyesi 54. Kütüphaneler Haftası’nı düzenlediği etkinliklerle dolu dolu kutladı. Yeni Mahalle Kültür Merkezi’nde kütüphane kullanım kurallarının anlatımıyla başlayan etkinlikler kapsamında İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Çocuk Korosu özel bir konser verdi. Büyükşehir Belediyesi kütüphanelerinden 2017 yılının en çok kitap okuyan kitapseverler de ödüllendirildi.

3 boyutlu yazıcı hediye edildi

Kütüphaneler Haftası kutlamalarının en anlamlı etkinliği ise yenilenen yüzüyle kitapseverlere hizmet verecek Yenimahalle Kültür Merkezi Kütüphanesi’nin açılışı oldu. Yaklaşık 6 bin kitap ve kayıtlı 3 bin üyesi ile Antalyalıların bilgi gereksinimlerini karşılayan kütüphaneye, yıl boyunca düzenlediği okur buluşmaları ve eğitim programları nedeniyle Herkes İçin Kütüphane Projesi kapsamında 3 boyutlu yazıcı hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet