Yerli platform 300 bin kullanıcıya eğitim ortamı sundu

 Uzaktan çalışmaya ve eğitime kolay, hızlı ve esnek çözümler getiren Vedubox, dünya çapında 300 binden fazla kullanıcıya hizmet veriyor.

Yayınlanma:
Yerli platform 300 bin kullanıcıya eğitim ortamı sundu

 Uzaktan çalışmaya ve eğitime kolay, hızlı ve esnek çözümler getiren Vedubox, dünya çapında 300 binden fazla kullanıcıya hizmet veriyor. Yüzde yüz bulut teknolojisi kullanan yerli yazılım Vedubox, şirketlere, üniversitelere, okullara, kurslara ve bağımsız eğitmenlere özelleştirilmiş paketler sunuyor.

 

Eğitimde verimliliğin artmasına katkıda bulunan online eğitim ve iletişim platformu Vedubox, eğitimlerin kütüphane oluşturma, sınav yapma, anket düzenleme ve oyunlaştırma gibi özelliklerle daha interaktif geçmesini sağlıyor. Vedubox, yüzde yüz bulut teknolojisine sahip olmasıyla iş yerlerine, eğitim verenlere ve eğitim alanlara her yerden güvenli erişim olanağı sağlıyor.

 

Yerli platform küreselde cazibe merkezi

 

Eğitim kurumları ve öğretmenler başta olmak üzere, internet üzerinden eğitim vermek isteyen herkese uygun olan Vedubox, küresel çapta hizmet veriyor. Dünya genelindeki kurumlar canlı eğitimlerini ve toplantılarını, eğitimciler ise canlı derslerini ve canlı etkinliklerini Vedubox üzerinden teknik sorun yaşamadan gerçekleştiriyor. Vedubox’ın uzman teknik ekibi sistemi kullanmaya başlamadan önce ve kullanım süresi boyunca kullanıcılara 7/24 teknik destek sağlanıyor.

 

Eğitime dijital özgürlük

 

Tek platform üzerinden online eğitim ve iletişim çözümleri sunan Vedubox’ın yer, zaman, mesafe kısıtlamaları olmadan ders verebilme imkanı sunduğunu söyleyen Vedubox Genel Müdürü Bilgin Yazar, “Dijital dönüşümün öncelikli bileşenlerinden biri olan online iletişim, tüm dünyada eğitim ve çalışma hayatını yeniden şekillendiriyor. Öğrencilerin, öğretmenlerin ve çalışanların online ortamda hem öğrenebildiği hem de bilgi paylaşabildiği Vedubox, ihtiyaca göre özellikleri artırılabilen esnek bir sistem. Vedubox’la eğitim süreçleri özgürleşiyor.” açıklamasında bulundu.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet