Yolumuza devam edeceğiz

Mustafa Türkdoğan 18 Mart tarihinde MHP'nin 12. büyük kurultayının yapılacağını belirterek sözlerine başladı. 18 Mart'ın aynı zamanda Çanakkale Zaferi'nin tarihi olmasına dikkat çeken Türkdoğan, "Çanakkale Deniz Zaferimizin...

Yayınlanma:
Yolumuza devam edeceğiz

Mustafa Türkdoğan 18 Mart tarihinde MHP'nin 12. büyük kurultayının yapılacağını belirterek sözlerine başladı. 18 Mart'ın aynı zamanda Çanakkale Zaferi'nin tarihi olmasına dikkat çeken Türkdoğan, "Çanakkale Deniz Zaferimizin 93. yıl dönümünde Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'in yeni zafer ve yeni umutlarla taçlandıracağı Kurultayımızda; gerek Alanyamızda bulunan 8 tane delegemiz gerek ise Antalyamızda bulunan 47 tane büyük kurultay delegemizle birlikte topyekün emrinde olacağız ve yeni umutlar ve zaferlere yelken açmak üzere harekete geçeceğiz inşallah." diye konuştu.

BAHÇELİ GELİYOR

Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin arkasında oldukları mesajını bir kez daha veren Türkdoğan, "Bu vesile ile Sayın Genel Başkanımız büyük kurultayımız öncesinde Antalya'mızda 9-10-11 Şubat tarihlerinde gerçekleştireceğimiz MHP'nin tüm ilçe ve il başkanlarınında katılacağı, genel merkez yöneticilerinde katılacağı bir bilgilendirme toplantısını yapacaklar. Genel başkanımız şehrimizi, kentimizi bir kez daha şereflendirecekler. Bizlerde MHP Alanya İlçe Teşkilatı adına İlçe Başkanı olarak Genel Başkanımızın başkanlığında yapılacak ilçe ve il başkanları toplantısına inşallah katılacağız." dedi.

MHP'NİN DOĞUM GÜNÜ

MHP'nin 48'inci doğum günü hakkında konuşan Türkdoğan, "Önümüzdeki Cuma günü 9 Şubat bizim açımızdan çok önemli bir tarih MHP'nin 9 Şubat 1969'da Adana'da yapılan büyük kurultayla kuruluşunun 48. yıl dönümünü tekrar kutlayacağız. Bu vesile ile Cennet Mekan Başbuğumuz Alpaslan Türkeş ve partimizin tüm kurucularını, yine ayrıca 6 Şubat'ta vefatının seneyi devriyesini idrak ettiğimiz partimiz kurucularından Osman Bülükbaşı'nı da rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. MHP'ye de nice 48 yıllara siyaset yapmak ümit ve temennisini diliyorum." dedi.

Türkdoğan konuşmasının devamında şu sözleri kullandı:

"Hepimizin bildiği gibi Afrin harekatı devam ediyor. Şanlı Türk ordumuz orada şehitler vererek bir destan yazıyor. Terörle mücadalesinin; ülkemizin bekası ve güvenliğini sağlama noktasında şehadete kavuşan askerlerimiz var. Buradan bir kez daha şehit olan askerlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Bugün sabah saatlerimizde Türk Silahlı Kuvvetleri adına Genel Kurmay Başkanlığımızın açıklaması oldu. Afrin'deki terörist leşinin sayısı 999'a ulaştı. İnşallah oradaki terörün kökü kazınıncaya kadar bu harekat başarıyla ve kararlılıkla uygulanacaktır.

'ÜLKÜCÜLER GÖREVE HAZIR'

MHP olarak biz başta Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olmak üzere, Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi, ellerinde bozkurt yapan binlerce ülküdaşımız liderimizin önderliğinde, icap ederse orada bütün ülkücüler görev almaya, mücadele etmeye ülkemizin bekası için terörle mücadelede en ön safta yer almaya hazırlar. Bunu da buradan beyan edelim.

ÜST GEÇİT TARTIŞMASI

Geçtiğimiz günlerde basında yer alan Alanya Belediyemizin yaptığı Eski Devlet Hastanesi Kavşağındaki bir üst geçit meselesi var. Bu üst geçit henüz tamamlanmadı, yapımı devam etmekte olan bir projedir. Alanya merkezdeki asansörlü, engellilerin kullanabileceği ilk üst geçit olma özelliğini taşıyor. Bitmiş halindeki projelerinide biz gördük belediyemizin. Bittikten sonra değerlendirme yapmakta fayda vardır. Bu üst geçitle alakalı ucube vesaire diyen arkadaşlarımıza tavsiyem üst geçidin bitimini beklemesi ve bittikten sonra karar ve kanaatlerini belirmeleridir. Bunu da buradan altını çizerek belirtmek istiyorum.

DEMİRTAŞ MAHALLESİ'NİN SORUNLARINA DEĞİNDİ

Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız Demirtaş Bölgesindeki muhtar ziyaretlerinde gündeme gelen, not aldığımız bugün ifade etmek istediğim bir meselenin altını çizmek istiyorum. Özellikle Demirtaş bölgemizde acil sağlık sorunlarında; kalp krzi, beyin kanaması, yaralanma gibi acil müdahale gerektiren durumlarda orada hiç bir sağlık kuruluşu yok. Demirtaş'ın 23 tane köyü ve merkezinden acil müdehale gerektiren hastaların Alanya'ya gelinceye kadar yolda can kayıplarının yaşandığını dile getirdik. Buradan yetkililere, ilgilere tavsiyemiz acilen Demirtaş'ın 23 tane köyünüde kapsayacak şekilde acil tıbbi müdahalerin yapılabilineceği, kalp krizi, beyin kanaması gibi hastalıklara ve cerrahi müdahaleleri yapabilecek bir sağlık kuruluşunun orada mutlaka oluşturulması gerekir.

'DEMİRTAŞ'A YÜKSEKOKUL YAPILABİLİR'

Demirtaş bölgesi Alanyamızın ilk nahiyesi şu anda 102 mahallesinden bir tanesi ama buradan Aladdin Keykubat Üniveristesindeki yetkililerede bir çağrıda bulunmak istiyorum; orada muhtarlarımızın ve halkımızın bir talebi olarak. Orada bir meslek yüksek okulu veya fakültenin yapılması oradaki mahallemizin bir noktada sosyal ve ekonomik anlamda canlanmasını sağlayacaktır. Orada öğrencilerimizin bağrınabileceği bir sürü konut var. Değerlendirilebilecek şu anda tam kapasite ile kullanılmayan yatılı bölge ilk öğretim okulu binası orada hali hazırda mevcut. Orasıda değerlendirilebilir, bir yüksek okul yapılmak kaydı şartıyla.

KONAKLI VE MAHMUTLAR'A NOTER YAPILMALI

Alanya'da hepimizin bildiği gibi tarafik hat safhada ve şehrimizin doğu ve batı mahallelerinden şehir merkezine gelerek bir çok devlet kurum ve kuruluşu ile yapılan işlemlerde, araç alım satımında, vekalet verme ile iligili vs. noterle alakalı bir trafik yoğunluğu var şehir merkezinde. İnsanların ulaşımı noktasında da zorluklar oluyor. Bizim tespit ettiğimiz MHP olarak tavsiye de bulunacağımız bir diğer husus ise Alanyamızın doğu mahallesi olarak Mahmutlar, batı bölgemizde ise Konaklı, Avsallar olabilir birer tane noterin acilen doğu ve batı mahhalerimize hizmet vermesi, şehir merkezinde ise insanların vakit kaybı, otopark sorunu gibi sorunların da önüne geçebilecek bir noter açılmasını buradan tavsiye ediyorum.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendiyi inşallah Cuma günü partimizin kuruluşunun 48. yıl dönümünde Antalya şehir girişinde karşılayacağız. Ardından il ve ilçe başkanları toplantımızda bir arada olacağız. Bizler MHP Alanya Teşkilatı olarak 48 yıllık davamızın ve partimizin kurucusu başbuğ Alpaslan Türkeş'in izinde, Liderimiz #DevletBAHÇELİ'nin emrinde yeni kapı ruhuna bağlı kalarak, yolumuza devam edeceğiz."

Mustafa TÜRKDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet