Yoluna bakım yapıldı

4 mahallenin grup yoluna bakım yapıldıKırsal alan ekipleri Alanya’nın dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor.Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri, yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarının yanında...

Yayınlanma:
Yoluna bakım yapıldı

4 mahallenin grup yoluna bakım yapıldı

Kırsal alan ekipleri Alanya’nın dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri, yol genişletme ve asfaltlama çalışmalarının yanında kış döneminde aşırı yağış ve heyelan nedeniyle bozulan yollarda bakım ve onarım çalışması yapıyor.

Geçtiğimiz hafta etkili olan yağış sonrası bozulan Değirmendere, Asmaca, Bademağacı ve Obaalacami grup yolunda bakım onarım ve yama çalışması yapıldı. 4 mahalleye giden grup yolunda oluşan çukurlara yama, yağmur giderlerine bakım yapıldı. Bölge sakinleri yapılan çalışmalardan memnun olduklarını belirterek “ büyükşehir sorunlara anında müdahale ediyor. Bozulan yolumuzda kısa sürede bakım yapıldı. Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz “ dedi.

Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ kırsal alan ekiplerimiz Alanya’nın her tarafında çalışıyor. Bir taraftan kırsal alanlarda tespit ettiğimiz sorunları çözerken, diğer taraftan yağış ve heyelan nedeniyle bozulan yollara bakım yapıyoruz “ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet