YÜCEL, ÇIPLAKLI YOLLARINDA 4 KM SICAK ASFALTIN STARTINI VERDİ

Alanya’nın dört bir tarafında yol, asfalt, kaldırım ve altyapı çalışmasını sürdüren Alanya Belediyesi, Çıplaklı Mahallesinde Gülevşen Caddesinden 4 kilometre sıcak asfalt çalışması başlattı. GÜLEVŞEN CADDESİ...

Yayınlanma:
YÜCEL, ÇIPLAKLI YOLLARINDA 4 KM SICAK ASFALTIN STARTINI VERDİ

Alanya’nın dört bir tarafında yol, asfalt, kaldırım ve altyapı çalışmasını sürdüren Alanya Belediyesi, Çıplaklı Mahallesinde Gülevşen Caddesinden 4 kilometre sıcak asfalt çalışması başlattı.


 

GÜLEVŞEN CADDESİ SİL BAŞTAN YENİLENİYOR

Alanya Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım ve asfalt çalışmalarını hızla sürdürüyor. Çıplaklı Mahallesinde Gülevşen Caddesini sil başlatan yenileme çalışması başlatan Fen İşleri Müdürlüğü, 4 kilometre sıcak asfalt çalışmasına başladı.

Gülevşen Caddesi ile Merkez Cadde ve Oba bağlantı yolunda devam edecek olan sıcak asfaltla Çıplaklı yolları sil baştan yenilenmiş olacak.

 

YÜCEL, “ÇIPLAKLI’NIN ÇEHRESİ DEĞİŞİYOR”

Çıplaklı’yı bir hafta sonra modern caddelere kavuşturacaklarını söyleyen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “ Gülevşen Caddesini sil baştan yeniliyoruz. Merkez caddeyi ise bölünmüş yol olarak hizmete sunacağız. İlk etapta asfalt çalışmamız Gülevşen Caddesinde başadı. Gülevşen Caddesini Oba Mahallesine bağlayacağız. Ardından Düğün Salonu yanındaki merkez caddeyi sıcak asfaltla kaplayacağız. Çalışmalarımızla Çıplaklı Mahallemizin çehresini değiştiriyoruz. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet