Zorlu PSM’de Bu Hafta; 23 – 29 Kasım

Her yaşa ve her zevkten sanatsevere hitap eden içerikleriyle kültür-sanatın daimi buluşma adresi olan Zorlu PSM #mesafeliamabirlikte mottosuyla başladığı yeni sezonunu hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Zorlu PSM’de Bu Hafta; 23 – 29 Kasım

Her yaşa ve her zevkten sanatsevere hitap eden içerikleriyle kültür-sanatın daimi buluşma adresi olan Zorlu PSM #mesafeliamabirlikte mottosuyla başladığı yeni sezonunu hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.

Bu haftanın dikkat çeken etkinlikleri arasında; yenilenen dekoru ve mekanıyla birlikte İbrahim Selim’in sevilen programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”, dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz’ın sonu şovu “CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum – Plus”, dinleyiciyi türler arası bir zaman yolculuğuna çıkaran ve uzayın derinliklerinde gezdiren performansı ile Gaye Su Akyol, Uğur Kanbay’ın kendisi yazıp yönettiği ve sergilediği tek kişilik performansı ile pek çok ödüle layık görüldüğü oyunu “Eylül” ve Latife Tekin’in aynı isimli romanından sahneye uyarlanan “Sevgili Arsız Ölüm – Dirmit” öne çıkıyor.

Zorlu PSM’nin yeni dijital serisi “Hakan Tamar ile Mod Sessions”; Ahmetcan Gökçeer’in solo projesi Wipeç’le konuk olduğu yeni bölümüyle Zorlu PSM Youtube kanalından sanatseverlerle buluşacak. Minik izleyiciler içinse Salı günü Zorlu Çocuk Tiyatrosu IGTV hesabında yayınlanacak “Beden Perküsyon Atölyesi” ile çocuklar ritmi ve müziği beden bilgisiyle birleştirmeyi öğrenecek. Cumartesi günü ise Zorlu Çocuk Tiyatrosu Youtube kanalından minik izleyicilerin evlerine misafir olacak “Ormanda Zumbala” atölyesi ile çocuklar zumba yaparak eğlenmenin tadını çıkaracak.

PETER JACKSON FİLMLERİ: HOBBIT: BEŞ ORDUNUN SAVAŞI – 2014 (THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES) // 23 KASIM PAZARTESİ // SKY LOUNGE // 19.00

Tolkien’in, Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin öncül kitabı olarak da görülen Hobbit’ten, üçlemenin yönetmeni Peter Jackson tarafından sinemaya uyarlanan üç filmlik Hobbit macerasının üçüncü ve son filmi olan “Hobbit: Beş Ordunun Savaşı”nda Yurtlarına tekrar kavuşan Erebor Cüceleri, Ejderha Smaug’u Göl Kasabası’nın masum yerlileri üzerine saldıkları gerçeğiyle yüzleşmek zorundadırlar. Bilbo Baggins, Thorin Meşekalkan ve Cüceler Bölüğü’nün maceraları son bölümü olan “Hobbit: Beş Ordunun Savaşı”nı Peter Jakson Filmleri kapsamında izlemek için 23 Kasım Pazartesi akşamı Sky Lounge’daki yerinizi ayırmayı unutmayın.

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 23 KASIM PAZARTESİ // %100 STUDIO // 19.50

YouTube’un en sevilen Late Night programı “İbrahim Selim ile Bu Gece” artık Zorlu PSM %100 Studio sahnesinde ve PSM Online platformunda! İbrahim Selim’in renkli sunumu, birbirinden değerli konukları ve dinamik seyircisiyle dosta kahkaha, düşmana elem vermeye geliyor. “İbrahim Selim ile Bu Gece” her Pazartesi %100 Studio sahnesinde ve PSM Online platformunda seyircileriyle buluşacak! Her hafta sürpriz bir konuğun katılacağı programda müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına doyacağız. İbrahim Selim’in renkli sunumunun yanı sıra her hafta sürpriz bir konuğun katılacağı programda müzikten, stand-up’a, mizahtan güncel konulara; kültürün her alanına dokunan eğlence dolu dakikalar yaşamak için yerinizi almayı unutmayın.

*Hibrit düzende gerçekleşecek olan etkinliğin Online Platform bölümüyle ilgili detaylara online.zorlupsm.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kapı Açılış: 19.00

Etkinlik Başlangıç: 19.50

Bilet Fiyatı:

Tam – 154,00 TL

Öğrenci – 66,00 TL

Online Platform – 10,00 TL (Kasım ayı boyunca)

CMYLMZ – DIAMOND ELITE PLATINUM PLUS // 23 – 24 – 25 KASIM // TURKCELL SAHNESİ // 20.00

Dünyanın dört bir yanında 5.000’in üzerinde stand-up gösterisi gerçekleştiren Cem Yılmaz, CMYLMZ – Diamond – Elite – Platinum – Plus şovunun yeni sezon gösterileri ile Kasım ayı boyunca #mesafeliamabirlikte mottosuyla Zorlu PSM seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bilet Fiyatı:

1. Kategori – 297.00 TL

2. Kategori – 242.00 TL

3. Kategori – 198.00 TL

4. Kategori – 165.00 TL

5. Kategori – 126.50 TL

6. Kategori – 88.00 TL

HAKAN TAMAR İLE MOD SESSIONS // 23 KASIM PAZARTESİ // ZORLU PSM YOUTUBE KANALI // 21.00

Her hafta indie, elektronik, hip-hop, rock, metal gibi farklı müzik türlerinde üretim yapan bir sanatçıyı ya da grubu ağırlamayı sürdüren Zorlu PSM’nin yepyeni dijital serisi “Hakan Tamar ile Mod Sessions”ın bu haftaki konuğu solo projesi wipeç’le Ahmetcan Gökçeer oluyor. Deneyimli programcı, DJ ve müzik yapımcısı Hakan Tamar ile birlikte hayata geçirilen Zorlu PSM’nin yeni dijital serisi “Hakan Tamar ile Mod Sessions”ın yeni bölümünü 23 Kasım Pazartesi günü saat 21.00’da Zorlu PSM YouTube kanalında izlemeyi unutmayın.

İSTANBUL TİYATRO FESTİVALİ: BEN ANADOLU // 23 KASIM PAZARTESİ // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 19.30

Binlerce yıldır Anadolu’yu var eden kadınlar, koca bir tarihe yayılan hikâyeleriyle Güngör Dilmen’in klasikleşmiş eserinde buluşuyor. Ben Anadolu Kibele’den Theodora’ya, Eftelya’dan Hürrem’e uzanan bir kadınlar geçidi. Tanrıçalar, sultanlar, mitolojik karakterler, köylüler, kantocular, hemşireler… Bu toprakların özünü oluşturan; toprakla, ağaçla, ürünle, masallarla, tarihle, savaşlarla, sokaklarla bir olan, Anadolu’nun farklı çağlarına tanıklık eden kadınlar Ayça Bingöl’ün yorumunda vücut buluyor. Disiplinlerarası sanatsal yolculuğun katmanlarına kurulacak tek kişilik bir performans… 24. İstanbul Tiyatro Festivali kapsamında Zorlu PSM’de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan “Ben Anadolu” için yerinizi ayırmayı unutmayın.

Bilet Fiyatı:

1. Kategori – 102.00 TL

#PSMÇOCUK ATÖLYE SERİSİ: BEDEN PERKÜSYONU ATÖLYESİ // 24 KASIM SALI // ZORLU ÇOCUK TİYATROSU IGTV // 10.00

Zorlu PSM & Tinker Studio iş birliği ve Zorlu Holding’in desteğiyle her Salı Zorlu Çocuk Tiyatrosu IGTV hesabında yepyeni atölyeler çocuklarla buluşuyor. Serinin “Beden Perküsyon Atölyesi” bölümünde çocuklar ritmi ve müziği beden bilgisiyle birleştirerek koordinasyon becerilerini geliştirmeyi öğrenecekler. Tüm çocukların izlemesi için ücretsizdir.

YEŞİLÇAM FİLMLERİ: HABABAM SINIFI SINIFTA KALDI – 1976 // 24 KASIM SALI // SKY LOUNGE // 20.00

Rıfat Ilgaz’ın aynı isimli eserinden uyarlanan, Yeşilçam sinemasının kült serilerinden “Hababam Sınıfı” serinin ikinci ve en çok hasılat yapan filmi olan “Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı” nın yönetmenliğini ve yapımcılığını Ertem Eğilmez üstleniyor. Türkiye sineması için ikonik karakterlerden biri olan ve usta oyuncu Şener Şen’in hayat verdiği “Badi Ekrem”i ekranda ilk gördüğümüz film olma özelliği de taşıyan “Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı”yı Zorlu PSM’nin Yeşilçam Film Gösterimleri kapsamında seyretmek için 24 Kasım Salı akşamı yerinizi ayırtmayı unutmayın.

SEVGİLİ ARSIZ ÖLÜM – DİRMİT // 25 KASIM ÇARŞAMBA // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 19.30

Latife Tekin’in aynı isimli romanından ilk olarak Yüksek Lisans bitirme projesi olarak sahneye uyarlanan ve köyden şehre göç eden kalabalık bir ailenin şehirle mücadelesini ailenin en küçük kızı Dirmit’in gözünden anlatan Tiyatro Hemhâl’in sevilen oyunu “Sevgili Arsız Ölüm – Dirmit” 25 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Platinum sahnesinden tiyatro severleri selamlayacak.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori- Tam: 77.00 TL-Öğrenci:63.00 TL

2.Kategori- Tam: 66.00 TL-Öğrenci:54.00 TL

3.Kategori- Tam: 55.00 TL-Öğrenci:45.00 TL

GAYE SU AKYOL // 28 KASIM CUMARTESİ // TURKCELL SAHNESİ // 20.00

Müziği, video klipleri ve felsefesiyle coğrafyalar aşan, dünyanın en büyük müzik festivallerinde sahne alan, The Guardian, The New York Times, BBC World gibi önemli yayın kuruluşlarına kadar adını yazdıran Gaye Su Akyol; “İsyan Manifestosu”, “Bittim Ama Tamamlanmadım” ve “Şerefe” isimli yeni şarkılarından oluşan yeni EP’si ‘ Yort Savul: İsyan Manifestosu’nun yayınlanmasının ardından 28 Kasım’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Gaye Su Akyol’un türler arası bir zaman yolculuğuna çıkaran, uzayın derinliklerinde gezdiren performansını kaçırmamak için yerinizi ayırmayı unutmayın.

Kapı Açılış: 19.15

Etkinlik Başlangıç: 20.00

Bilet Fiyatı:

1. Kategori Fiyat: 137,50 TL

2. Kategori Fiyat: 121,00 TL

3. Kategori Fiyat: 104,50 TL

4. Kategori Fiyat: 88,00 TL

5. Kategori Fiyat: 71,50 TL

6. Kategori Fiyat: 59,50 TL

EYLÜL // 29 KASIM PAZAR // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.00

Uğur Kanbay’ın kendisi yazıp yönettiği ve sergilediği tek kişilik performansı ile pek çok ödüle layık görüldüğü, 28 yaşındaki trans bir kadının hayatını anlattığı oyunu “Eylül” ile 29 Kasım’da Zorlu PSM’de tiyatroseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aslında herkesin bildiği ama pek çoklarının da görmezden geldiği bir hikayeyi anlatan “Eylül” oyununu kaçırmamak için yerinizi şimdiden ayırmayı unutmayın.

Bilet Fiyatları:

1.Kategori- Tam: 77.00 TL-Öğrenci:63.00 TL

2.Kategori- Tam: 66.00 TL-Öğrenci:54.00 TL

3.Kategori- Tam: 55.00 TL

ÇOCUKLAR İÇİN PSM ZAMANI: ORMANDA ZUMBALA // 28 KASIM CUMARTESİ // ZORLU ÇOCUK TİYATROSU YOUTUBE KANALI // 10.00

Zorlu PSM & Bilim Virüsü iş birliği ve Zorlu Holding’in desteğiyle her Cumartesi, Zorlu Çocuk Tiyatrosu Youtube kanalında yepyeni atölyeler çocuklarla buluşuyor. Çocukların yaratıcılıklarını tetikleyerek düşünsel ve sanatsal becerilerini artırmayı hedefleyen atölye serisinde bu haftaki “Ormanda Zumbala” bölümünde çocukları Zumba yaparak hareket etmeye davet ediyor. Tüm çocukların izlemesi için ücretsizdir.

BEYAZ HABER AJANSI (BHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet