2 Çocuk Annesi Fahriye Evcen'in Güzellik Sırları

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, bir dergiye verdiği röportajda hayata sevgi ve mutluluk odaklı bakışını, güzellik anlayışını ve günlük stil tercihlerini paylaştı. Ayrıca annelik deneyimlerinden ve zamanla kazandığı olgunluklardan bahsetti.

Yayınlanma:
2 Çocuk Annesi Fahriye Evcen'in Güzellik Sırları

Fahriye Evcen anneliğiyle ve yaptığı işlerle en çok konuşulan ünlüler arasında yer alıyor. Sosyal medyayı da etkin kullanan Fahriye Evcen'nin annelik ve güzellik sırlarını paylaştı.

Alem Dergisi'ne röportaj veren Fahriye Evcen, sevgi ve mutluluk odaklı yaşadığını söyledi.

Güzellik algısı da artık eskiye nazaran oldukça farklı. Türkiye'nin en güzel kadınlarından biri olarak bu konuya nasıl yaklaşıyorsunuz? Sizin güzellik tanımınız nedir?

Klişe olacak belki ama daha çok sevgi ve mutluluğu odağıma koyuyorum ben. Güzel hissetmek güzel algılanmak hepimizin hoşuna gider, bu yadsınamaz ama buna odaklı yaşamamayı tercih ediyorum. Toksik güzellik standartlarına da karşıyım ayrıca.

Stilinizi nasıl tanımlıyorsunuz? Sıradan bir günde nasıl giyiniyorsunuz?

Çok rahat. Günlük stilde en sevdiğim kot, tişört, deri ceket veya bir puffer mont. Hatta çanta kullanırken bile elim artık çok fazla sırt çantalarına gidebiliyor. Alternatif arıyorsam da bol paça kumaş pantolonları bu sene çok severek giyiyorum, onları hem şık hem spor varyasyonlarla kullanmayı seviyorum.

Yeni sezondan favori parçalarınız arasında neler var?

Saydıklarım dışında; pileli ve ekose mini etekler, loafer veya çizmeyle... Ekose ceketlerde kravat detayını da bu sezon çok sevdim. Midi yırtmaçlı denim etekleri yine çizmelerle kullanmayı seviyorum.

Eskiden de kuşak farkı elbette ebeveyn sohbetlerinin başrolündeydi ama yeni neslin çok daha özgün olduğu bir gerçek. Hiç annelik, babalıkla ilgili başvurduğunuz kaynaklar, uzmanlar oluyor mu yoksa bu konuda biraz içgüdüsel mi ilerliyorsunuz?

Ben kendimde de olduğu gibi onlarda da daha çok içgüdüsel ilerliyorum. Bir annenin iç sesi kendi çocuğu özelinde ne diyorsa doğrudur bana göre. İnanılmaz bir bağlantı var arada. Bu bağ seni genelde doğru yönlendiriyor.

Mükemmel bir aşk ve iki harika çocuk ile çizdiğiniz mutlu aile tablonuzla pek çok kişiye ilham oluyorsunuz. Sizce bu mutlu aile tablosu görünümünde genel anlamda; şanslı karşılaşmalar kadar büyük rolü olan neler var?

Sevgiyle yola devam etmeye niyetli olmak, hepsi bu.

İnsan olgunlaştıkça; bir de üzerine anne olunca, hayata daha farkındalıkla, empati ile, sabırla; kısacası farklı bir pencereden bakıyor. Sizin de zaman içinde değişen, belki törpülenen yanlarınız neler oldu?

Tam da bu saydıklarınız aslında. Daha sabırlı ve sebatlı olmayı öğrendim. İçgörün de artmak zorunda çocukları yönlendirirken. Çünkü en çok sana ihtiyaçları var her koşulda. Bu, büyük bir sorumluluk.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet