Alanya'da heykeltıraşlar cumhuriyetin 100. yılını taşa döküyor!

Alanya Belediyesi, 18. Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu için başvuruları almaya başladı. Sanatçılar, Cumhuriyetimizin 100. yılını anmak için kasım ayında gerçekleşecek olan sempozyuma katılmak için 22 Eylül'e kadar başvurabilecekler.

Yayınlanma:
Alanya'da heykeltıraşlar cumhuriyetin 100. yılını taşa döküyor!

Alanya Belediyesi, geleneksel hale getirilen ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Alanya Taş Heykel Sempozyumu'nun 18. yılını coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Bu yılki sempozyum, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak tasarlandı ve sanatseverlere büyüleyici bir deneyim sunmayı hedefliyor.

HEYKEL SANATININ USTALARI KASIM AYINDA ALANYA'DA BULUŞUYOR

Sempozyum, 1-30 Kasım tarihleri arasında Alanya'da sanatın büyülü dünyasını kutlamak için kapılarını açacak. Usta heykeltıraşlar, dev mermer bloklarını işleyerek sokakları sanatla buluşturacaklar. Her biri spor temalı olan bu eserler, Alanya Belediyesi arkasında özel bir sergi alanında sanatseverlerle buluşacak.

BAŞVURU SÜRECİ HIZLA DEVAM EDİYOR

Sempozyuma katılmak isteyen yetenekli sanatçılar için başvuru süreci başladı. Başvurular, 22 Eylül'e kadar kabul edilecek. Sanatçılar, Alanya Belediyesi'nin resmi internet sitesinde bulunan başvuru formunu doldurduktan sonra başvurularını [email protected] adresine ileterek sempozyuma katılım hakları elde edebilecekler.

ALANYA BELEDİYE BAŞKANI'NDAN SANATSEVERLERE DAVET

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Uluslararası Heykel Sempozyumu'nun şehri bir açık hava sanat galerisine dönüştürdüğünü ve sanatseverleri heykel sanatıyla buluşturduğunu vurgulayarak, "Bu yıl da Kasım ayı boyunca halkımızı sempozyum alanımızda görmekten mutluluk duyacağız" dedi. Sanatın büyülü dünyasına katılmak isteyen herkesi sempozyuma davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet