Astrolojide aşktan korkan 3 burç onlar!

Bazı insanlar dünyaya adeta aşk yaşamak için gelmişlerdir, fakat bazıları ise aşık olmaktan ve birine bağlanmaktan delicesine korkarlar. İşte ilişkilerde aşktan korkan 3 burç...

Yayınlanma:
Astrolojide aşktan korkan 3 burç onlar!

Her ilişki de bir taraf mutlaka uğraştırıcı ve yaramazdır. Aşktan kaçanlar genelde çok sevmekten korkanlardır. Onlar ilişkilerde her ne kadar partnerinin burnundan getirse de sevince tam severler ve vazgeçmezler. Fakat aşktan korktuklarını da asla belli etmezler. Astrolojiye göre bu kişilerin burçları Koç, Akrep ve İkizler. Peki, ama neden aşktan kaçıyorlar? İşte nedenleri...

AŞKTAN KORKAN 3 BURÇ

İkizler burcu

Her konuda kararsız olan İkizler burcu sıkılmaktan korktuğu için aşktan korkar. Monotonluk ona göre değildir. Onların entelektüel merakları, her yönde yetenekleri vardır. Hayatında olan kişiden de bunu beklerler. Karşılığını alamama korkusu aşık olmayı engeller. Duygusallıklarını belli etmezler, kırılmaktan korkarlar.

youngcoupleenteringc-16102023800f5529.webp

Koç burcu

Koç burcu aşktan korkar çünkü aşık olunca kısıtlanacağını, özgürlüğünün elinden alınacağını düşünür. Koç burcunun kişisel hırsları her şeyden önde gelir. Bağlanma duygusu yüzünden aşktan kaçarlar. Bağımsızlık ve kendine fazla güven onları göklere çıkardığından aşktan uzak dururlar.

breakupofcouplewithm-16102023b4988e36.webp

Akrep burcu

Tutkulu Akrep burcu aşktan korkar çünkü kırılmayı ve dağılmayı göze alamaz. Kontrolü ve mantığı elden bırakacak diye ödü kopar. Aşkın güç kaybı getireceğini düşünürler. Akrep burcu derinden sever, sevilmek ister. Dolayısıyla aşktan kaçmak onun için bir savunma biçimidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet