Ölümlü Dünya 2 Filmi Rekor Ön Satışla Vizyona Girdi

Ölümlü Dünya 2 filmi, Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol gibi ünlü isimlerin yer aldığı kadrosuyla dikkat çekiyor. Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi tarafından kaleme alınan bu devam filminin, vizyona girmeden rekor ön satış yaparak bu yılın en çok ön satışı yapılan Türk yapımı olduğu bildirildi.

Yayınlanma:
Ölümlü Dünya 2 Filmi Rekor Ön Satışla Vizyona Girdi

Türk sinemasının beklenen filmlerinden biri olan "Ölümlü Dünya 2", Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Doğu Demirkol, Feyyaz Yiğit, Giray Altınok, İrem Sak, Mehmet Özgür, Özgür Emre Yıldırım, Sarp Apak ve Reha Özcan gibi değerli oyuncuların yer aldığı geniş bir kadroya sahip. Filmin senaryosu, Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi tarafından yazılmış. Haberler.com'da yer alan habere göre, "Ölümlü Dünya 2", vizyona çıkmadan önce bu yılın en çok ön satışı yapılan Türk yapımı oldu.

olumlu8-02122023c86dbbeb.webp

Serinin İlk Filminin Ardından

Serinin beş yıl önce vizyona giren ilk filmi, hem sinema salonlarında hem de gösterildiği dijital platformlarda yüksek izleme oranlarına ulaşmıştı. Bu başarının ardından, film yapımcıları ve senaristleri, serinin devamı niteliğindeki "Ölümlü Dünya 2"yi hazırladı. Filmin devamının çekilmesi, özellikle serinin hayranları tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

olumlu3-02122023a66c2239.webp

Filmin Beklenen Vizyon Başarısı

"Ölümlü Dünya 2"nin ön satış rakamlarının rekor kırması, film severlerin bu devam yapımına olan ilgisini ve beklentisini gözler önüne seriyor. Film, Türk sinemasının son dönemdeki önemli başarılarından biri olarak görülüyor ve sinema severler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Önümüzdeki dönemde film, gişe performansı ve eleştirmenlerin değerlendirmeleriyle Türk sinemasının gündemini meşgul etmeye devam edecek gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet