Antalya İl Sağlık'tan kritik açıklama! Covid-19 iddialarına yanıt geldi

Antalya İl Sağlık Müdürlüğü, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Covid-19 varyantı nedeniyle ziyaretçi alınmadığına dair sosyal medyada dolaşan iddialara açıklama getirdi. Açıklamada, böyle bir kısıtlamanın olmadığı ve asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

Yayınlanma:
Antalya İl Sağlık'tan kritik açıklama! Covid-19 iddialarına yanıt geldi

Antalya'da faaliyet gösteren hastanelerde, Covid-19 varyantı veya benzeri bir sebep nedeniyle ziyaretçi alımıyla ilgili herhangi bir kısıtlama bulunmadığı ifade edildi.

Yapılan açıklamada, bazı sosyal medya platformlarında yer alan ve Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Covid-19 varyantı sebebiyle ziyaretçi alınmadığına dair iddiaların ortaya atıldığı belirtildi.

Açıklamada, Antalya il ve ilçelerindeki hastanelerde, Covid-19 varyantı veya benzeri sebepler nedeniyle ziyaretçi alımının kısıtlanmadığı vurgulanarak, "Vatandaşlarımızın bu tür asılsız iddialara itibar etmemeleri ve sadece yetkili kurumların resmi açıklamalarını dikkate almaları, şehrimizin huzuru ve sağlığı açısından büyük önem taşımaktadır." şeklinde ifadelere yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet