Antalya Kamu Hastaneleri Hizmetleri'nden Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sürpriz ziyaret

Antalya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Yusuf Günay ve ekibi, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler'i ziyaret ederek hastanenin mevcut durumu ve yeni sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Yayınlanma:
Antalya Kamu Hastaneleri Hizmetleri'nden Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sürpriz ziyaret

Antalya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Yusuf Günay ve beraberindeki ekibi, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında hastanenin mevcut durumu ve sunulan yeni sağlık hizmetleri hakkında bilgi alındı.

Başhekim Doç. Dr. Yılmaz Güler ve ekibi, ziyaretçilere hastanede sunulan Evde Sağlık ve Sağlık Kurulu Birimi tarafından yürütülen görüntülü muayene hizmeti, merkezi hekim randevu sistemi (MHRS), vatandaşlara sunulan ve yeni açılan sağlık hizmetleri, bölgenin ihtiyacı olan yeni sağlık yatırımları, tıbbi cihaz ihtiyaçları ve istatistik verileri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantıda, yeni çalışma sistematiği açısından ortak planlama yapıldı. Dr. Günay, vatandaşlara en iyi sağlık hizmetinin verilmesi adına çalışmaları yakından takip ettiklerini ve hastane yönetiminin sağlık alanındaki ilçenin ihtiyaçlarını yakından izleyeceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet