Bakan Koca'dan kritik açıklama! O uygulama Antalya'da başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 80 yaş ve üstü kişilere hizmette bulunan Sağlıklı Yaş Alma Merkezlerinin (YAŞAM) yeni bir pilot uygulamasının, Antalya Atatürk Devlet Hastanesinde start aldığını ifade ederek, bu projeyi en kısa zamanda ülke genelinde yaymayı hedeflediklerini açıkladı.

Yayınlanma:
Bakan Koca'dan kritik açıklama! O uygulama Antalya'da başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, yaşlı nüfusun sağlık hizmeti için ülke genelinde hastaneler bünyesinde kurulmaya başlanan YAŞAM'lar ile ilgili paylaşımda bulundu. Antalya'da hayata geçirilen pilot uygulamanın tanıtıldığı uygulama ile ilgili Koca, şunları kaydetti:

YAŞAM PİLOT UYGULAMASI ANTALYA'DA BAŞLADI

"Artan yaşlı nüfusun, sağlık hizmeti için kurmaya başladığımız Sağlıklı Yaş Alma Merkezlerinin (YAŞAM) bir yeni pilot uygulaması, Antalya Atatürk Devlet Hastanesinde uygulamaya girdi. Hayırlı olsun. 80 yaş ve üzeri bireylerin sağlık hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılmasını, evinde veya bulunduğu yerde hizmet almasını, gerektiğinde tedavi organizasyonlarının yapılmasını amaçlayan YAŞAM projesini, kısa zamanda yurt geneline yaygınlaştırmayı planlıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet