Bu karışımı içen sabaha iyileşiyor! Eczaneleri kapattıracak o tarif

Kış mevsiminin yavaş yavaş gelmesi ile grip ve soğuk alıngılığı vakaları artmaya başladı. 2 ürünü karıştırıp aç karnına tüketen hem şifalanıyor hem de enerji patlaması yaşıyor. İşte C vitamininizi arşa çıkaracak o tarif…

Yayınlanma:
Bu karışımı içen sabaha iyileşiyor! Eczaneleri kapattıracak o tarif

Kış aylarında hastalıklardan korunmak için herkesin bol bol tükettiği C vitamini, genellikle portakal, mandalina, limon gibi ürünlerden karşılanmaya çalışılıyor. Ancak hekimleri bile şaşkına çeviren o tarif C vitamini depolarını anında tamamlıyor. Sabahları aç karnına o iksiri tüketen kış boyu hasta olmuyor. İşte C vitamininizi arşa çıkaracak o tarif…

C VİTAMİNİ İKSİRİ TARİFİ

C vitamini depolarına doldurmak için kahvaltıdan önce aç karnına tahin ve limon ikilisinden yararlanalım. Güçlü bir vitamin kaynağı olan tahin limon ile birleştiğinde C vitamini depolarını anında dolduruyor. Yemeklerde, tatlılarda ya da kahvaltı sofralarında sıklıkla gördüğümüz tahin limon ile birleştiğinde eşsiz bir sağlık iksiri ortaya çıkıyor.

tahin-limon-1.webp

Ödemin giderilmesinde son derece yararlı olan limon suyu cilt ve saç sorunları içinde sıklıkla kullanılmaktadır. Vücuttaki negatif enerjinin atılmasına yardımcı olan limon tahin ile birleştiğinde etkisini iki kat arttırıyor.

Doğal bir iksir olan tahin ve limon ikilisi etkinliğini 10 kata kadar arttırarak demir içeriğini güçlendiriyor.

Vücutta kan yapıcı hücreleri arttıran tahin kemik sağlığı açısından da oldukça yararlıdır. Geçmişten günümüze kadar hastalıklara karşı koruyucu bir etkisi olduğu bilinen tahinin bir yemek kaşığı bile son derece etkili. Her sabah bir kaşık tahin içerisine 3 damla limon sıkarak düzenli olarak tüketiniz.

limon-tahin-karisimi.webp

TOKSİNLERİ UZAKLAŞTIRIR

Hem erkeklerin hem de kadınların kullanması gereken tahin ve limon ikilisi doğurganlığı arttırarak kısırlık riskini de ortadan kaldırır. Vücuttaki tüm toksinleri uzaklaştıran ikili ödem birikmesinin de önüne geçer.

İçerisinde bulunan kalsiyum, magnezyum, fosfor, bakır ve diğer vitaminler ile günlük İhtiyacınız olan bozları karşılayabilirsiniz. Akciğeri temizleyerek nefes almanızı sağlayan tahin sigaradan alınan zararlarında bir nebze olsun azaltılmasına yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda akciğer kapaklarını da yeniler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet