Eski bakan Mevlüt Çavuşoğlu: Alanya'ya yeni sağlık hizmetlerinin takipçisiyiz

Eski Dışişleri Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ni ziyaret ederek hastane yönetimiyle görüştü. Çavuşoğlu, Alanya'ya kazandırılacak yeni sağlık hizmetlerinin takipçisi olacaklarını ve gereken desteği sağlayacaklarını belirtti.

Yayınlanma:
Eski bakan Mevlüt Çavuşoğlu: Alanya'ya yeni sağlık hizmetlerinin takipçisiyiz

AK Parti Antalya Milletvekili ve önceki dönem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Yılmaz Güler ve yönetimini ziyaret ederek hastanenin mevcut durumu hakkında bilgi aldı.
AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’na ziyarette Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve AK Parti Alanya Sağlıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Çağlar da eşlik etti. Başhekim Doç. Dr. Güler, AK Parti Antalya Milletvekili Çavuşoğlu ile hastanede devam eden sağlık hizmetlerinin son durumu ve ilerideki süreçte yapılmak istenilen sağlık hizmetleri, sağlık tesisinin ihtiyaçlarını paylaştı. Çavuşoğlu ise yeni sağlık hizmetlerinin ilçeye kazandırılması için gereken desteği vermeye hazır olduğunu ve hastane yönetiminin talepleriyle yakından ilgileneceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet