Dijitalleşmenin Yeni Oyun Kurucusu Dünya Lansmanını Yaptı
Yapay zekâ ve artırılmış gerçeklik teknolojileriyle tam entegre dünyadaki tek akıllı üretim yönetimi sistemini geliştirmiş olan teknoloji markası Doruk, Chicago merkezli şirketi ProManage Corp.
Yapay zekâ ve artırılmış gerçeklik teknolojileriyle tam entegre dünyadaki tek akıllı üretim yönetimi sistemini geliştirmiş olan teknoloji markası Doruk, Chicago merkezli şirketi ProManage Corp. ile Hannover Messe Fuarı’nda dikkatleri üzerine topladı. Her ölçekten işletmeyi hem operasyon hem de bütçe açısından büyük bir kolaylıkla dijitalleştirmek için uzun süredir Ar-Ge çalışmaları yapan şirket, yine dünyada bir ilk olma özelliğine sahip inovatif ürünü ProManage Cloud’un dünya lansmanını bu fuarda gerçekleştirdi. İşletmelerin bir tıkla dijitalleşmesini sağlamaya aday olan ProManage Cloud, yakın zamanda Türkiye’ye de dijitalleşmede oyunun kurallarını değiştirmeye hazırlanıyor. IoT temelli bir üretim yönetimi sistemi olan ProManage Cloud ile sanayiciler darboğaz ve kayıplarını hızla ve kısa sürede çözerek akıllı fabrikaya dönüşebilecek.
Akıllı üretim yönetim sistemi alanında dünya genelinde sanayicilerin dijitalleşme yolculuklarına eşlik eden Doruk, Chicago merkezli şirketi ProManage Corp. ile dünya çapında teknolojinin konuşulduğu önemli etkinliklerde Türkiye’yi temsil ediyor. Son olarak bu yıl online olarak düzenlenen Hannover Messe Fuar’ında global çapta sanayicilere seslenen ProManage Corp., dijitalleşmenin yeni oyun kurucusu olmaya hazırlanan inovatif ürünü ProManage Cloud’un dünya lansmanını yaptı.
Promanage Cloud ile her ölçekten işletme hızla dijitalleşecek
2021 yılı itibarıyla her ölçekten işletmenin dijitalleşmesini sağlamaya başlayan ProManage Cloud, Türkiye pazarında da dijitalleşme alanında oyunun kurallarını değiştirmeye hazırlanıyor. Doruk ve ProManage Corp. Yönetim Kurulu Üyesi Aylin Tülay Özden, ProManage Cloud’un dijitalleşen dünyada öne çıkarak global rekabette öncü olmak isteyen her işletme için birçok avantajı bünyesinde barındırdığına dikkat çekti.
Geleceğin kâğıtsız işletmelerinde arızalar azalacak, kalite artacak
Dünyadaki ilk IoT tabanlı üretim yönetimi sistemlerinden biri olan ProManage’ın, bugün dünya genelinde aralarında birçok sanayi devi de bulunan 300’den fazla işletme tarafından kullanıldığını söyleyen Aylin Tülay Özden, sözlerine şöyle devam etti; “Bu sistemin KOBİ’ler tarafından da rahatlıkla kullanılabilmesi için uzun süredir hız kesmeden çalışıyoruz. Türkiye’deki Ar-Ge ekibimizin çalışmaları ile hayat bulan yeni ürünümüz ProManage Cloud ile işletmelerin verimliliğinin artmasına ve Endüstri 4.0’a hazırlanmalarına önemli katkılarda bulunacağız. Akıllı üretim yönetim sistemleri alanındaki 23 yıllık deneyimimizin ışığında tasarlanan ProManage Cloud ile makine arızası ve arıza süresinde azalma, daha hızlı müdahaleyle arıza yanıt sürelerinde iyileştirme ve kalite oranında artış sağlıyoruz. Manuel veri girişi, dokümantasyon ve rapor hazırlama süreçlerinde zaman ve emek kayıplarının ortadan kaldırılmasını sağlayan sistemimiz, kâğıtsız çalışma özelliğiyle hem işletmelerin maliyetlerini hem de doğayı koruyor.”
Ek yatırıma gerek kalmadan bir tıkla başlayan dijitalleşme
ProManage Cloud’un sunucu sağlama, depolama ve bakım etkinlikleri yerine müşterilere ve üretime odaklanmaya olanak tanıyan güvenilir bulut platformu özelliği ile öne çıktığını vurgulayan Özden, “ProManage Cloud, bu alanda yapılacak yatırımların kolaylaşmasını ve üretim proseslerinin geliştirilip hayata geçirilme süreçlerinin kısaltılmasını sağlayarak kullanıcılarına dünyanın her yerinden işletmelerini yönetebilme imkânı sunuyor. İşletmeler, ProManage Cloud’un kendilerine uygun paket seçenekleriyle dijital yolculuklarını başlatabiliyor. ProManage Cloud ile herhangi bir ek sunucu, veritabanı veya sistem lisans ücreti ödemesine gerek kalmadan dijitalleşmeye başlayan üreticiler gerek geleneksel gerekse modern makineleri için geniş veri toplama seçeneklerine sahip olabilecekler.” diye konuştu.
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.