Alanya'da denizanaları kıyıya vurdu

Alanya'da ölü denizanaları kıyıya vurdu. Bazı vatandaşlar, bu mevsimde denizanası ölümünün çok sık olduğunu ve kıyıya vurduğunu söyledi.

Yayınlanma:
Alanya'da denizanaları kıyıya vurdu

Son zamanlarda Akdeniz kıyılarında rastlanan denizanaları tekrar görüldü. Alanya’da bulunan halk plajının çeşitli noktalarında birçok denizanası göze çarptı. Denizanalarının kıyıya vurduğu gözlenirken, bazı vatandaşlar gördükleri denizanası karşısında tedirginlik yaşadığını belirtti.

“BİZE BİR ZARARI YOK AMA NEDEN ÖLÜYOR BİLMİYORUZ”

64 yaşındaki Ramazan Akboğa isimli vatandaş, ölü denizanalarının kendilerine bir zararının olmadığını ancak neden öldüklerini bilmediklerini söyledi. Denizanalarının çok sık öldüğünü belirten Akboğa, “Burada 30 yıldır balık tutuyorum. Bu mevsimde çok sık denizanası vuruyor. Bize bir zararı yok ama neden ölüyor bilmiyoruz. Çok sık ölüyorlar. Kıyıya vuruyor. Bugün aşağı yukarı 20-25 tane gördüm. Şu anda da denizde var” diye konuştu.

“BENCE BU DENİZİN KİRLİLİĞİNDEN KAYNAKLANIYOR"

Sahilde denizanalarını gören Murat Ok isimli vatandaş ise denizanalarının ölmesinin nedenin denizdeki kirlilik olduğunu iddia ederek, “Bence bu denizin kirliliğinden kaynaklanıyor. Bunun sebebi tekneler ama onlar olmadan da olmuyor. Daha önce de denizanası gördüm. İlk değil. Biraz daha dikkatli olmamız gerekiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet