Alanya'da hüzünlü ölüm! Cami avlusunda hayatını kaybetti

Alanya'nın Kızlarpınarı Mahallesi Uluiş Camii'nde evsiz olduğu düşünülen bir şahıs, cami avlusunda ölü bulundu. Olay, vatandaşlar tarafından fark edilerek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İnceleme sonucunda şahsın hayatını kalp krizi sonucu kaybettiği değerlendiriliyor.

Yayınlanma:
Alanya'da hüzünlü ölüm! Cami avlusunda hayatını kaybetti

Alanya'da, Kızlarpınarı Mahallesi Uluiş Camii'nde evsiz olduğu düşünülen bir şahısın cansız bedeni bulundu. Henüz ismi öğrenilemeyen şahıs, bir süredir cami bahçesinde yaşamaktaydı. Olay, abdesthanenin yan tarafında hareketsiz bir şekilde yatan şahsın, çevredeki vatandaşlar tarafından fark edilmesiyle ortaya çıktı.

Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildiren vatandaşlar, olay yerine ambulans ve polis ekiplerinin sevk edilmesini sağladı. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde şahsın yaşamını yitirdiğini belirledi. Olay yerine gelen savcı ve polis ekipleri, detaylı inceleme başlattı.

CANSIZ BEDEN ALANYA BELEDİYE MORGU'NA GÖNDERİLDİ

Yapılan incelemelerin ardından şahsın ölüm nedeninin kalp krizi olduğu değerlendiriliyor. Şahsın cansız bedeni, savcılık ve polis incelemelerinin tamamlanmasının ardından Alanya Belediye Morgu'na gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet