Alanya'da korkutan patlama! Evler bile sallandı

Alanya'da, Yeni Hükümet Konağı'nın çevresinde bir firma tarafından yapılan patlatma işlemi mahalle sakinlerinde paniğe neden oldu. Vatandaşlar, her patlamada evlerinin sallandığını ve deprem riskiyle karşılaştıklarını belirtirken, yapılan patlatma işlemlerinin yolu kullanılamaz hale getirdiğini ifade etti.

Yayınlanma:
Alanya'da korkutan patlama! Evler bile sallandı

Yeni Hükümet Konağı binasının çevresinde bir firma tarafından yapılan patlatma yöntemi, Alanya'nın Hacımehmetli Mahallesi sakinlerinde endişeye neden oldu. Her patlamada evlerin sallandığını ifade eden mahalleliler, deprem korkusuyla yaşadıklarını dile getirdi.

YOL KULLANILMAZ HALE GELDİ

Mahalle sakinleri, yapılan patlatma işlemleri sonucunda kayaların yola döküldüğünü belirtti. Bu durumun yolun kullanılamaz hale gelmesine sebep olduğunu ifade eden vatandaşlar, günlük yaşamlarını sürdürmede zorluk yaşadıklarını aktardı.

ELEKTRİK DİREĞİ NEREDEYSE YIKILACAK

Patlatma işlemleri nedeniyle neredeyse yıkılma noktasına gelen elektrik direği, mahalle sakinlerinde korku ve endişeye neden oldu. Vatandaşlar, bu durumun elektrik kesintisi riskini artırdığını ve güvenliklerini tehdit ettiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet