ALSEV Derneği Şehitlerimiz Anısına Mevlid Düzenledi

ALSEV Alanya Sevdalıları Derneği, şehitlerimizin anısına düzenlediği mevlide yüksek katılım gösteren toplulukla dernek binasında bir araya geldi. Dernek Başkanı Kemal Yetgin ve yönetim kurulu, bu anlamlı etkinlikte birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yayınlanma:
ALSEV Derneği Şehitlerimiz Anısına Mevlid Düzenledi

ALSEV Alanya Sevdalıları Derneği'nin Aziz Şehitlerimiz için okuttuğu mevlide yoğun bir katılımla dernek binası önünde yapıldı. Dernek Başkanı Kemal Yetgin ve yönetim kurulu üyelerimin, Alanya da bulunan STK başkan ve yöneticilerini böyle anlamlı bir günde birlik beraberlik içerisinde olduğunu yaşattıklarından dolayı Alanya Sevdalıları Derneği takdir topladı. ALSEV Başkanı Kemal Yetgin Şehitler için okuttuğu mevlide katılan herkese teşekkür etti.

Özçelik İlk Kez Halkın Önünden

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Özçelik, ALSEV’in Şehitlerimiz için okuttuğu mevlide Alanya CHP’nin önde gelen isimleriyle katıldı.Öte yandan 31 Mart 2024’de yapılacak yerel seçimlerde CHP Alanya Belediye Başkan Adayı Osman Özçelik partililer ilk kez burada göründü. Alanyalı iş insanı CHP Belediye Başkan adayı Osman Özçelik, İlçe Başkanı Bülent Kandemir, İç Mimar Meclis üyeleri Nazmi Zavlak, Mimar (Kamu Yönetimi ve Siyaset Bilimi Uzmanı) Serkan Salvur, Gençlik Kolları Başkanı Ali Utku Gülen ile Sami Uzun birlikte fotoğraf paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet