Antalya ve Alanya'ya uyarı! Yarın dışarı çıkmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Antalya ve Alanya başta olmak üzere 10 il için aşırı yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. Vatandaşların yarın sabah saatlerinden itibaren dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı.

Yayınlanma:
Antalya ve Alanya'ya uyarı! Yarın dışarı çıkmayın

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama, Türkiye'nin geniş bir bölümünün soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceğini belirtiyor. Bu kapsamda, İstanbul başta olmak üzere 10 il için kar, yağmur ve fırtına uyarısı yapıldı. Hava değişikliğinin Perşembe ve Cuma gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ VE RÜZGAR BEKLENİYOR

Antalya için yapılan ayrı bir uyarıda, yarın sabah saatlerinden itibaren Antalya'nın doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli, gök gürültülü sağanak yağış öngörülüyor. Sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

DIŞARI ÇIKMAYIN

Yapılan uyarıda, aşırı yağış ve kuvvetli rüzgarın oluşturabileceği risklere karşı vatandaşlardan özellikle yarın sabah saatlerinden itibaren dışarı çıkmamaları, zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları ve gerekli tedbirleri almaları istendi. Ayrıca, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı acil durum ekiplerinin ve yetkililerin yönlendirmelerine dikkat edilmesi gerektiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet