Aydın Üniversitesi Hastanesi'nde Profesöre Saldırı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde Hematoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu'na yapılan fiziksel saldırı sonrası hasta yakını bir kadın tutuklandı. Olay, üniversite ve Aydın Tabip Odası tarafından kınandı ve tıp fakültesi öğrencileri tarafından protesto edildi.

Yayınlanma:
Aydın Üniversitesi Hastanesi'nde Profesöre Saldırı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde görev yapan Hematoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu'na, hasta yakını bir kadın tarafından fiziksel saldırı gerçekleştirildi. Prof. Dr. Yavaşoğlu'nun saldırıya uğraması üzerine, olayla ilgili şikayette bulunuldu.

Olayın Ardından Tepkiler ve Tutuklama

Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu'na saldıran L.T. isimli kadın, olayın ardından gözaltına alındı ve ifade işlemlerinin ardından hakimlik tarafından tutuklandı. Bu olay, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve Aydın Tabip Odası tarafından yapılan basın açıklamaları ile kınandı. Ayrıca, hastane önünde toplanan bir grup tıp fakültesi öğrencisi, "Hocamızın yanındayız" yazılı dövizlerle Prof. Dr. Yavaşoğlu'na destek verdi ve saldırganı protesto etti.

Kısa Açıklama: Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'nde görevli Prof. Dr. İrfan Yavaşoğlu'na yapılan fiziksel saldırının ardından, hasta yakını bir kadın tutuklandı. Üniversite ve Aydın Tabip Odası olayı kınarken, tıp fakültesi öğrencileri destek gösterisi düzenledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet