Güneş Enerji Santrali'nde öğrencilere teknoloji dolu anlar!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından her yıl Ocak ayının ikinci veya üçüncü haftasında kutlanan Enerji Verimliliği Haftası'nda Alanya Belediyesi Güneş Enerji Santrali (GES) kapılarını öğrencilere açtı.

Yayınlanma:
Güneş Enerji Santrali'nde öğrencilere teknoloji dolu anlar!

Alanya Belediyesi, Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilere özel bir program düzenledi. Eko Okulların öğrencileri, Alanya Belediyesi Güneş Enerji Santrali'ni ziyaret etti. Ziyaretin özel konuğu Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel oldu.

Her yıl Ocak ayının ikinci veya üçüncü haftasında düzenlenen Enerji Verimliliği Haftası, enerji kaynaklarının etkin kullanılması ve çevrenin korunması amacını taşıyor. Bu kapsamda Alanya Belediyesi, Güneş Enerji Santrali'ni öğrencilere tanıtarak enerji verimliliği konusunda farkındalık oluşturmayı hedefledi.

BAŞKAN YÜCEL, TEKNİK GEZİYE EŞLİK ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, öğrencilere Güneş Enerji Santrali'ni gezdirerek merak ettikleri soruları yanıtladı. Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü teknik personelleri de öğrencilere tesis hakkında detaylı bilgiler verdi.

ÇEVRE DOSTU HEDİYE

Teknik gezinin ardından Başkan Yücel, öğrencilere çevre dostu bir anlam taşıyan tohum kalem ve 'Çevre Dostu Öğrenci' rozetleri hediye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet