Hamile Kediye Yardım Eden Öğretmene Saldırı: Devletten Gereken Koruma Sağlanamadı

Mersin Mezitli'de bir müzik öğretmeni, hamile bir kediye mama verirken saldırıya uğradı. Olay sonrasında tehdit ve tacizlere maruz kalan öğretmenin, aldığı darp raporu ve yaptığı suç duyurularına rağmen, davalar "kovuşturmaya yer yoktur" kararıyla kapatıldı.

Yayınlanma:
Hamile Kediye Yardım Eden Öğretmene Saldırı: Devletten Gereken Koruma Sağlanamadı

Mersin'in Mezitli ilçesinde, bir olay meydana geldi. 4 Haziran günü, 41 yaşındaki müzik öğretmeni S.S., apartmanın önünde hamile bir kediye mama verirken, 63 yaşındaki Ramazan Benli isimli bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Bu saldırı sonucu S.S., darp raporu alarak şikâyetçi oldu ve basit yaralama suçundan dava açıldı. Ancak, bu olayın etkileri burada son bulmadı.

Devam Eden Tehdit ve Tacizler

Saldırıdan sonra, Ramazan Benli'nin S.S.'ye yönelik tehdit ve tacizleri başladı. S.S., bu tehditlerle ilgili suç duyurusunda bulundu ancak bu suç duyurusu "kovuşturmaya yer yoktur" kararıyla kapatıldı. S.S., ayrıca Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı'na taciz suçundan da suç duyurusunda bulundu, fakat bu dosya da aynı kararla kapatıldı.

Bu süreç, S.S.'nin hayatında derin etkiler bıraktı. Saldırı sonrası yaşadığı tehdit ve tacizler nedeniyle öğretmenliği bırakmak zorunda kaldığını belirten S.S., BirGün gazetesine yaptığı açıklamada, yaşadığı travmadan ve bunun sonucunda mesleğine ara vermek zorunda kalmasından bahsetti. Olayın psikolojik etkileri nedeniyle tedavi gördüğünü ve evini terk etmek zorunda kaldığını ifade etti. Bu durum, mağdurların adalet arayışında karşılaştıkları zorlukları ve travmanın etkilerini gözler önüne seriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet