Heyelan faciası! Ev ve araçlar göçtü

Gazipaşa ilçesinde meydana gelen sağanak yağışın ardından Esentepe Mahallesi'nde yaşanan heyelan, istinat duvarı ve üzerinde bulunan 2 katlı inşaatı göçürdü. Olayda can kaybı olmazken, bölgede bulunan otomobil ve motosiklet kullanılamaz hale geldi.

Yayınlanma:
Heyelan faciası! Ev ve araçlar göçtü

Gazipaşa ilçesinde etkili olan sağanak yağışın yol açtığı felaket, Esentepe Mahallesi'nde yaşandı. Saat 02.00 sıralarında meydana gelen heyelanda, 20 metre civarındaki istinat duvarı ile üzerinde bulunan 2 katlı inşaat halindeki ev, büyük bir gürültüyle çöktü.

ARAÇLAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Olayın yaşandığı bölgede, şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, evin göçmesi sonucu Ahmet Y. isimli vatandaşa ait otomobil ve motosiklet göçük altında kalarak kullanılamaz hale geldi. Heyelanın etkilediği bölgede bulunan 2 hane de güvenlik önlemleri kapsamında tahliye edildi.

ULAŞIM KAPANDI

Heyelanın neden olduğu çökmeler sonucu Esentepe Mahallesi'nde bulunan 5 hanenin yolu ulaşıma kapandı. Mahalle sakinleri, yaşanan olayın ardından endişe içinde evlerinden tahliye edilen komşularını bekliyor. Bölgeye sevk edilen ekipler, çöken ev ve araçlarda inceleme yaparken, temizleme çalışmaları için çalışmalara başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet