İstanbul'da Uyuşturucu Taşıyan Ambulansa Operasyon

İstanbul Bahçelievler'de ambulansla uyuşturucu taşıyan 3 şüpheli, polis operasyonu sonucu tutuklandı. Araçta yapılan aramada 2 kilogram uyuşturucu ve silahlar ele geçirildi.

Yayınlanma:
İstanbul'da Uyuşturucu Taşıyan Ambulansa Operasyon

İstanbul Bahçelievler'de, ambulans kullanarak uyuşturucu madde taşıyan şüphelilere yönelik bir operasyon gerçekleştirildi. Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bağcılar ve Başakşehir'deki adreslerden uyuşturucu maddeleri toplayan ve bunları Muğla'nın Bodrum ilçesine götürmeye hazırlanan şüphelilerin peşine düştü.

Ambulansla Uyuşturucu Sevkiyatı ve Polis Müdahalesi

Polis ekipleri tarafından durdurulan ambulansta bulunan 2 kişi gözaltına alındı. Araç içerisinde yapılan detaylı aramada, 2 kilogram uyuşturucu madde, bir adet ruhsatsız tabanca ve bir adet kuru sıkı tabanca bulundu. Operasyonun devamında, Bodrum'dan İstanbul'a gelen bir diğer zanlı ve olayla bağlantılı olduğu düşünülen bir kişi daha yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelilerin Tutuklanması ve Ambulansın Durumu

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden üçü, çıkarıldıkları nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı. Bir şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Olayda kullanılan ambulansın, tescil kayıtlarında "Ambulans hizmetinde kullanılamaz, trafikten men" şerhi bulunan özel bir ambulans olduğu ortaya çıktı. Bu durum, ambulansların kullanımı ve denetimi konusunda ciddi soru işaretleri yarattı. Bu olay, halk sağlığı ve güvenliği açısından büyük bir risk teşkil ettiği gibi, kamuoyunda da büyük tepki uyandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet