İstanbul'da Yıl İçinde 95 Bin Litre Ele Geçirildi

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın 2023 yılı içinde gerçekleştirdiği 50 operasyonda, toplamda 95 bin litre sahte içki, 123 bin litre etil alkol ve 615 bin boş şişe ele geçirildi. Bu operasyonlarda 65 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Yayınlanma:
İstanbul'da Yıl İçinde 95 Bin Litre Ele Geçirildi

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın 2023 yılında düzenlediği 50 operasyonda büyük bir sahte içki operasyonu gerçekleştirildi. Ekipler, bu operasyonlarda 95 bin litre sahte içki, 123 bin litre etil alkol ve 615 bin boş şişe ve kapağı ele geçirdi. Operasyonlar sonucunda 65 şüpheli hakkında adli işlemler yapıldı.

Kartal'da Suçüstü Yakalanan Sahte İçki Üreticileri

Özellikle yılbaşı öncesinde artan alkol tüketimini fırsata çevirmek isteyen şüphelilere yönelik çalışmalarda, Kartal'da bir depoda sahte içki üretildiği bilgisi üzerine harekete geçildi. Belirlenen iki adrese yapılan operasyonda, iki şüpheli suçüstü yakalandı.

Operasyon sırasında, 2 bin 500 litre sahte rakı, 2 bin litre sahte votka, 1250 litre sahte viski, 1500 litre etil alkol, 750 boş içki şişesi, 1000 şişe kapağı ve 3 bin 500 sahte bandrol ele geçirildi. Gözaltına alınan iki şüpheli, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Bu operasyonlar, sahte içki üretimi ve satışına karşı yürütülen mücadelenin etkinliğini gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet