Yılbaşı Gecesi İçin Metro ve Füniküler Seferlerinde Özel Düzenleme

Metro İstanbul, yılbaşı kutlamalarına özel olarak metro ve füniküler seferlerinde düzenlemeler yaparak, şehirdeki ulaşımı kolaylaştırdı.

Yayınlanma:
Yılbaşı Gecesi İçin Metro ve Füniküler Seferlerinde Özel Düzenleme

Metro İstanbul, İstanbul'daki vatandaşlar ve şehirdeki ziyaretçiler için yılbaşı gecesi özel bir ulaşım planı açıkladı. Bu plana göre, şehrin birçok noktasında hizmet veren metro, tramvay ve füniküler hatları, 31 Aralık gecesi boyunca uzatılmış saatlerde çalışacak. Bu, vatandaşların yılbaşı kutlamalarını rahatça yapabilmeleri ve gece geç saatlere kadar ulaşım imkanına sahip olmaları anlamına geliyor.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"31 Aralık'ı 1 Ocak'a bağlayan gece seferlerimiz M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı, M2 Yenikapı-Hacıosman, M3 Kirazlı-Kayaşehir Merkez, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, M5 Üsküdar-Çekmeköy, M6 Levent-Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü, M7 Yıldız-Mahmutbey, M8 Bostancı-Dudullu/Parseller, M9 Bahariye-Olimpiyat metro hatlarımızda sabah seferleri başlayana kadar devam edecek."

T1 Kabataş-Bağcılar, T3 Kadıköy-Moda, T4 Topkapı-Mescid-i Selam, T5 Eminönü-Alibeyköy tramvay hatları ile F1 Taksim-Kabataş, F4 Boğaziçi Üniversitesi/Hisarüstü-Aşiyan füniküler hatlarında ise seferlerin saat 02.00'ye kadar uzatıldığı kaydedilen açıklamada; "1 Ocak günü kişiselleştirilmiş İstanbulkart kullanıcıları için seferlerimiz ücretsizdir" bilgisi paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet