Xiaomi 13T Serisinin Perde Arkası Aralandı! Cihazın Özellikleri Ortaya Çıktı!

Uzun bir süredir çeşitli sızıntılarla gündemde olan Xiaomi 13T, şimdi ise oldukça kapsamlı bir teknik özellik listesiyle karşımıza çıkıyor. Bu kez, detaylı bir şekilde açığa çıkan teknik özellikleriyle dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Yayınlanma:
Xiaomi 13T Serisinin Perde Arkası Aralandı! Cihazın Özellikleri Ortaya Çıktı!

Xiaomi'nin son Çin lansmanlarının ardından, şimdi gözler Xiaomi 13T ve 13T Pro modellerinin küresel pazarda tanıtılmasına çevrildi. Eylül ayının başlarında bu tanıtımın yapılması bekleniyor ve yakın zamanda her iki cihazın fiyatlandırması hakkında da bilgi paylaşıldı.

Xiaomi 13T'nin tüm teknik özellikleri artık bir duyum hesabında gün yüzüne çıktı. Bu bilgilere göre, Xiaomi 13T, 6.67 inç büyüklüğünde, 1.5K çözünürlüğe sahip bir AMOLED ekrana sahip olacak. Bu ekran, 2712 x 1220 piksel çözünürlük ve 446ppi piksel yoğunluğu ile net ve canlı görseller sunuyor. Ekran, 144Hz yüksek yenileme hızı sunmanın yanı sıra, Yüksek Parlaklık Modu ile 1200 nit parlaklık ve zirve parlaklıkta 2600 nit parlaklık sunma özelliklerine sahip.

Xiaomi 13T’nin Tüm Özellikleri Nihayet Ortaya Çıktı

Xiaomi 13T'nin gücünü MediaTek'in Dimensity 8200-Ultra yonga seti sağlıyor. Cihazın sahip olduğu işlemciye 256 GB depolama alanı da dahil ve bununla birlikte 8 GB RAM de bu özelliklere eşlik etmekte. Büyük bir 5000mAh pil cihaza enerji sağlıyor ve Xiaomi'nin Akıllı Hızlı Şarj teknolojisi sayesinde bu pil 120W hızında şarj edilebiliyor.

img01.jpg

Kamera tarafında, Xiaomi 13T, OIS destekli 50MP Leica geniş açılı lensle geliyor. Ayrıca 50MP Leica 2x telefoto lens, 12MP ultra geniş açılı lens ve 20MP ön kamera da cihazın kamera özelliklerini tamamlıyor. Cihaz, videolarda 4K çözünürlüğe kadar 30fps hızında çekim yapma yeteneği sunuyor.

Xiaomi 13T, çift SIM kart yuvasına sahip ve kutudan Android 13 işletim sistemi ile çıkıyor. Cihaz, USB-C bağlantısı sağlarken, Wi-Fi 7, Bluetooth 5.4 ve NFC gibi kablosuz bağlantı seçeneklerini destekliyor. IP68 sertifikası sayesinde su ve toza karşı dayanıklılık sunan cihaz, parmak izi okuyucusu ve Google Asistan desteği ile güvenlik ve kullanım kolaylığı sağlıyor. Xiaomi 13T, Karanlık Siyah ve Alp Mavisi olmak üzere iki renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Tüm bu özellikleri ile Xiaomi 13T serisinin, kullancılar tarafından büyük ilgi ile karşılanacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet