Huawei’den P60 Modeli İçin Yeni Kılıf Tasarımı

Teknoloji pazarının önemli markaları tarafından üretimler seri şekilde yapılıyor. Sadece akıllı telefonlarıyla değil onlara eşlik edecek aksesuarlarında da yenilikçi bir tasarım ortaya koyulacak. Huawei P60 modeli için yeni kılıf tasarımı devrede olacak!

Yayınlanma:
Huawei’den P60 Modeli İçin Yeni Kılıf Tasarımı

P60 üretimini yaparak teknoloji piyasasına sunan Huawei’den yeni bir üretime daha yer verildi. Üretici şirket, yeni kılıf tasarımına yer vereceğini bildirirken ürünün görsel tasarımının nasıl olacağı da merak edilen konuların başında yer aldı. 5G desteği ile birlikte sunulacak P60’ın çok daha şık şekilde kullanılmasını sağlayacağı kılıfın da işin içerisine girmesi kullanıcıları bir hayli mutlu etmeye neden olacak gibi.

Soyealink tarafından geliştirilmiş yeni kılıf, Huawei’nin 5G ile ilgili olarak yaşanan aksaklıkları çözüme kavuşturmayı sağlayacak gibi görülüyor. Öyle ki cihazda geliştirilecek ESim özelliği sayesinde de artık yaşanan 5G sorunları da kısa süre içerisinde ortadan kaldırılmaya başlanmış olacak. Kılıfın baktığımız zaman modem ile birebir uyum sağlayabilecek çizgilerde olması da doğal olarak kullanıcıları memnun edecek bir diğer güzel yanlarından biri olarak karşımıza çıkmaya neden oluyor. Telefona son derece özel ve uyumlu şekilde geçirilebilecek bu kılıf, hızlı şarj desteği konusunda da olumlu bir destek sunmaya neden olacak.

huawei-p60-artik-5g-destekli162284-0.jpg

Hızlı Şarj Özelliği!

Yenilikçi şekilde hazırlanmış olan ürün sayesinde, hızlı şarj özelliği de ön plana çıkmaya başlamış olacak 88 Watt hızıyla çalışma kapasitesine sahip olacak cihazın bu özelliğe sahip olması da kullanıcıların beklentilerine direkt olarak hitap etmeyi başaracak.

Kılıf tasarımı sonrasında merak edilen bir başka özelliklerinden biri de fiyatının ne kadar olacağı konusu oluyor. Fiyat açısından baktığımız zaman henüz bir kesinlik durumu söz konusu değil. Fakat üretici firma tarafından P60 için geliştirilmiş olan yeni kılıf tasarımı sonrasında da fiyatlar ile ilgili net bir bilgi vermesi söz konusu olacak. Bu sayede teknoloji kullanıcıları da ne kadar ödeme yapacakları konusunda bilgi sahibi olacaklar. Fakat çok yüksek bir rakam olma durumu olur mu diye bakıldığında böyle bir durumun yaşanmayacak olduğunu söylemek mümkün.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet