Banu Küçükköylü, Epstein Davasındaki İddialara Yanıt Verdi

ABD'li milyarder Jeffrey Epstein'in cinsel istismar davası kapsamında adı geçen Banu Küçükköylü, iddialara karşı konuştu. Küçükköylü, Epstein'i tanımadığını ve suçlamaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Yayınlanma:
Banu Küçükköylü, Epstein Davasındaki İddialara Yanıt Verdi

Jeffrey Epstein'in davasında adı geçen Banu Küçükköylü, ABD'ye sık sık gidip geldiğini ancak Epstein'i hiç tanımadığını söyledi. ABD vatandaşı olan annesinin etkisiyle 1988'den bu yana Amerika'ya seyahat ettiğini ifade eden Küçükköylü, Epstein'in sahip olduğu adaya giden yolcular listesinde adının bulunmasını ise tamamen isim benzerliğine bağladı.

Güzellik Yarışmasından Davalara: Banu Küçükköylü'nün Hikayesi

İstanbul’da yatırım danışmanlığı yaptığını belirten Küçükköylü, ABD vatandaşlığı almadığını vurguladı. Aynı zamanda, Türkiye'yi ABD'de temsil etmek adına 1991'de bir güzellik yarışmasına katıldığını açıklayan Küçükköylü, kendisinin ve ailesinin geçmişte tefecilere karşı açtığı davalarla da biliniyor.

Banu Küçükköylü'nün annesi ve kız kardeşi, bir dizi gayrimenkulü tefecilere kaptırdıkları gerekçesiyle açtıkları davalarla gündeme gelmişti. Küçükköylü ailesinin hukuki mücadelesi devam ederken, Banu Küçükköylü, Jeffrey Epstein davasıyla anılmasına tepki göstererek suçlamaları reddetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet