Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde Gerçekleşen PKK Saldırısına Siyasi Tepkiler

Kuzey Irak'taki üs bölgesine PKK tarafından düzenlenen hain saldırının ardından siyasilerden gelen tepkilerde birleşen milli bir duruş sergilendi. İşte o tepkiler:

Yayınlanma:
Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Harekâtı Bölgesinde Gerçekleşen PKK Saldırısına Siyasi Tepkiler

Milli Savunma Bakanlığı Açıklaması ve Operasyon Durumu

Milli Savunma Bakanlığı, saldırı sonucunda 9 askerin şehit olduğunu ve 4 askerin yaralandığını duyurarak, bölgedeki operasyonların devam ettiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: "Kararlılıkla Süreceğiz"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyerek, "Bu hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız" ifadeleriyle mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "Yüreğimiz Yanıyor"

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, şehit haberleriyle yüreğin yanmaya devam ettiğini belirterek, saldırıda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diledi.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener: "Ruhi Şad, Mekanları Cennet Olsun"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dileklerini ileterek, "Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun" ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: "Fedayı Can Eden Kahramanlar"

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, şehit düşen Mehmetçiklere Allah'tan rahmet dileyerek, devletin ve milletin, terörle mücadelede kararlılığını vurguladı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik: "Mekanları Cennet Olsun"

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek, "Mekanları cennet olsun" dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: "Teröre Lanet Olsun"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, teröre lanet okuyarak, şehit olan askerlere Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Şehitlerimize Allah'tan Rahmet"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, şehit olan askerlere Allah'tan rahmet dileyerek, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: "Vatan Size Minnettar"

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara şifa dileyerek, PKK terör örgütünü lanetledi.

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan: "Cenab-ı Allah'tan Rahmet"

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, milletin başı sağ olsun ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan: "Teröre Karşı Mücadele Devam Edecek"

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, teröre karşı mücadelenin devam edeceğini vurguladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "Tavizsiz Mücadele Kararlılıkla Sürecek"

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılara acil şifalar dileyerek, teröristlere karşı tavizsiz bir mücadele kararlılığıyla devam edileceğini belirtti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş: "Yaralı Mehmetçiklerimize Ümit Ediyorum"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehitlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyerek, milletin başının sağ olsun temennisinde bulundu.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: "Yaralılara Acil Şifalar"

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyerek, milletin başının sağ olsun dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar: "Yaralılara Acil Şifalar"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Mehmet Fatih Kacır, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileyerek, milletin başının sağ olsun temennisinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet